Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [27/07/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [27/07/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου.

Κριός

Αρκετή τύχη θα διεισδύσει στην ερωτική σου ζωή τώρα. Κι αυτό μπορεί να έχει σοβαρές αλλά ευχάριστες επιπτώσεις, στη σύνδεση με τον αγαπημένο σου. Άφησε τη διαίσθησή σου να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο με τις τυχαίες εξελίξεις να περιμένουν να ξεδιπλωθούν. Όσο πιο συντονισμένη είσαι με την καρδιά σου τώρα, τόσο πιο εύκολα θα τις εντοπίσεις όταν καταφτάσουν. 

Ταύρος

Με τη Σελήνη να επηρεάζει οτιδήποτε μυστηριώδες και πνευματικό, κράτησε τεντωμένες τις κεραίες σου, γιατί τα ερωτικά σύμβολα, περιμένουν να αποκρυπτογραφηθούν. Και τα όνειρα, θα σου προσφέρουν το τέλειο σκηνικό! Οι εικόνες και οι αντιλήψεις, μπορούν να οδηγήσουν σε ρομαντικές αποκαλύψεις που παρέχουν τις απαντήσεις που χρειάζεσαι ή οδηγούν την ερωτική σου ζωή σε μια νέα ή πιο εμπνευσμένη κατεύθυνση.

Δίδυμος

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να βάλεις τον αγαπημένο σου στην εικόνα των στόχων και των φιλοδοξιών που μέχρι τώρα κρατούσες για τον εαυτό σου. Φέρνεις μια θετική στάση στα ερωτικά σου κι αυτό θα είναι μια σημαντική ώθηση για τον αγαπημένο σου. Μόνο φρόντισε οι φιλοδοξίες που θα αποκαλύψεις να είναι ρεαλιστικές. Διαφορετικά…. είναι φαντασιώσεις – και αυτές πρέπει να είναι μέρος μιας πολύ διαφορετικής συζήτησης!

Καρκίνος

Ο φιλικός και κοινωνικός σου κύκλος, πιθανόν να αυξήθηκε πρόσφατα. Αν είσαι ελεύθερη και δεν έχεις εντοπίσει ρομαντικές ευκαιρίες, αυτές σύντομα θα αποκρυσταλλωθούν. Όμως είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ωθήσεις τα κοινωνικά όρια (φυσικά και υπεύθυνα), για να δεις τι επίδραση θα έχει αυτό στην ερωτική σου ζωή. 

Λέων

Το μέλλον της ερωτικής σου ζωής ή της σχέσης σου, είναι αυτό που επιλέγεις να δημιουργήσεις εσύ. Πριν όμως λάβεις οποιαδήποτε απόφαση ή δράση, βεβαιώσου ότι το όραμα που βλέπεις στον ορίζοντα είναι ακριβές και στηρίζεται στην πραγματικότητα. Επειδή μια φαντασίωση που βρίσκεται στο βάθος μπορεί να είναι δελεαστική τώρα και ίσως να τη μπερδέψεις με κάτι ή κάποιον που προσφέρει παθιασμένες δυνατότητες. 

Παρθένος

Δεν είναι εγωιστικό αν μετατοπίσεις το ενδιαφέρον σου σε ό, τι ενισχύει τη διάθεση ή τη λίμπιντο σου. Όσο περισσότερη προσοχή δίνεις, τόσο πιο εύκολα θα απομακρυνθείς από την ερωτική μονοτονία και θα ωφεληθεί η σχέση σου, από τον σέξι αυθορμητισμό. Μπορείς ακόμα να αντιμετωπίσεις αυτό που είναι σοβαρό στον κόσμο σου, αλλά η ανάλαφρη διάθεση, εξυπηρετεί τις παθιασμένες ανάγκες σου, πολύ καλά τώρα! 

Ζυγός

Η Σελήνη επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, βοηθώντας να δημιουργήσεις μια ευαίσθητη ισορροπία εκεί που χρειάζεται. Αυτό μάλιστα θα γίνει καταλύτης για να κινήσεις τα ερωτικά σου θέματα σε νέα και πιο θετική κατεύθυνση. Να θυμάσαι μόνο, πως πρέπει να κάνεις μικρά βήματα για να πετύχεις την παθιασμένη πρόοδο. Οτιδήποτε βιαστικό πρέπει να περιοριστεί ή να αγνοηθεί τώρα.

Σκορπιός

Αν είσαι πρόθυμη να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου, θα εκπλαγείς και θα ευχαριστηθείς με την κατεύθυνση που παίρνουν τα ερωτικά σου τώρα. Η φαντασία σου είναι επίσης το εισιτήριό σου για μια νέα ρομαντική περιοχή, γι’ αυτό άφησε το μυαλό σου να περιπλανηθεί όπως θέλει και χρειάζεται. Τα μόνα εμπόδια για να προσφέρεις περισσότερη αγάπη και οικειότητα στον κόσμο σου… πιθανόν να τα δημιουργήσεις εσύ.

Τοξότης

Η Σελήνη επηρεάζει την αληθινή αγάπη, τη βαθιά έκφραση, καθώς και την περιπέτεια και το ρίσκο. Αν είσαι ελεύθερη, θα είσαι έτοιμη να κάνεις αποκαλύψεις για να δεις αν υπάρχει έστω και η παραμικρή σπίθα ανάμεσα σε σένα και κάποιο άτομο από το παρελθόν σου. Αν είσαι σε σχέση τότε το αναμφισβήτητο πάθος θα στηρίξει το ερωτικό σου μήνυμα, ανεξάρτητα από το πώς θα το μεταφέρεις.

Αιγόκερως

Το να κάνεις το σωστό με τα ερωτικά σου, σημαίνει να βάζεις τον εραστή σου στην εικόνα όσων έχεις κρατήσει για τον εαυτό σου. Το σύμπαν κατανοεί αυτήν την ανάγκη και ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου για να πεις την αλήθεια σου. Το να εκφράσεις στον αγαπημένο σου όσα σκέφτεσαι και νιώθεις βαθιά μέσα σου, θα είναι αυτό που θα ενισχύσει το δεσμό σας.

Υδροχόος

Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να περιορίσεις όσα θέλεις ή δεν θέλεις από την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να γνωρίζεις τι συνηθίζεις να ανέχεσαι… κι αυτά τα ζητήματα θα είναι τα πρώτα που θα αντιμετωπιστούν. Όμως αυτή η καινούργια σαφήνεια, δε χρειάζεται να γίνει με τρόπο δραματικό. Αν μη τι άλλο, θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης για να εκλείψει το δράμα ανάμεσά σας. 

Ιχθύς

Η καθοδήγηση από την ηθική σου πυξίδα μπορεί να σε οδηγήσει σε μια συναρπαστική ρομαντική ή οικεία περιοχή. Κατά κάποιο τρόπο, ξέρεις τι είναι «σωστό» στα ερωτικά σου και μπορείς να εμπιστευτείς το ένστικτό σου τώρα. Αν η τρέχουσα προσωπική σου πορεία φαίνεται άνετη, ακολούθησέ την με αυτοπεποίθηση. Ό, τι φαίνεται σωστό στην ερωτική σου ζωή… είναι σωστό! 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments