Πολιτική

Πόθεν έσχες Βελόπουλου: Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

Πόθεν έσχες Βελόπουλου: Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης
Πόθεν έσχες Βελόπουλου: Τι περιλαμβάνεται στη δήλωση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης για τη δήλωση του 2020 (με χρήση 2019).

Στο πόθεν έσχες του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου περιλαμβάνονται εισόδημα 39.500 ευρώ και συνολικές καταθέσεις 520.000 ευρώ. Σήμερα δόθηκαν αναλυτικά στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες όλων των πολιτικών.

Πόθεν έσχες Βελόπουλου: Αναλυτικά τι περιλαμβάνει η δήλωση

Εισόδημα που φτάνει τα 39.500 ευρώ εμφανίζει στο πόθεν έσχες του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος για το οικονομικό έτος 2019 ενώ η σύζυγος του 11.573 ευρώ. Πόθεν έσχες Βελόπουλου

Ο ίδιος μαζί με την σύζυγο του διατηρούν δύο τραπεζικές θυρίδες στην Eurobank, με την γυναίκα του να έχει ένα ακίνητο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης 312 τ.μ. Ο κ. Βελόπουλος, πάντως, δεν διαθέτει άλλο ακίνητο.

Παρουσιάζει, δε, πληθώρα τραπεζικών λογαριασμών, από τους οποίους ξεχωρίζει αυτός στη Deutsche Bank. Συγκεκριμένα, σε αυτόν εμφανίζει καταθέσεις 434.311 ευρώ, με τις συνολικές του καταθέσεις να φτάνουν τις 520.000 ευρώ. Τέλος, διαθέτει δύο αυτοκίνητα, ένα 2.100 κυβικών εκάστων και ένα (της συζύγου του) 1500 κυβικών εκατοστών.

Πόθεν έσχες Βελόπουλου: Τι είχε δηλώσει πέρυσι

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε ο ίδιος πόσο 8.400 ευρώ ενώ η σύζυγος του δήλωσε 11.573 ευρώ Η σύζυγος του έχει μία θυρίδα που την μίσθωσε το 2015. Οι καταθέσεις του κ. Βελόπουλου σε τράπεζες της Ελλάδας της Γερμανίας και του Βελγίου φτάνουν τις 450.568€ ενώ η σύζυγος του έχει καταθέσεις μόλις 116 ευρό.

Η σύζυγος του δηλώνει ένα ακίνητο στο πανόραμα της Θεσσαλονίκης ενώ ο ίδιος δεν δηλώνει ακίνητη περιουσία. Ο κύριος Βελόπουλός δηλώνει ένα αυτοκίνητο ενώ ένα αυτοκίνητο έχει και η σύζυγός του. Επίσης δηλώνει συμμετοχή σε ατομική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ενώ είναι εταίρος και σε ΕΠΕ όπως εταίρος στην ίδια ΕΠΕ είναι και η σύζυγός του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments