Πολιτική

Πόθεν έσχες Γεννηματά: Η δήλωση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ για το 2019

Πόθεν έσχες Γεννηματά: Η δήλωση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ για το 2019
Πόθεν έσχες Γεννηματά: Τι εισοδήματα δηλώνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το Πόθεν Έσχες της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, όπου αναφέρονται εισοδήματα ύψους 36.627 ευρώ. Στη δήλωση του πρωθυπουργού περιλαμβάνονταν εισοδήματα συνολικά 82.021,81 ευρώ.

Πόθεν έσχες Γεννηματά: Τι περιλαμβάνει η δήλωσή της

Η δήλωσή της περιλαμβάνει ακόμη 33.953 ευρώ (μισθοί κτλ) και 11.845 ευρώ (από ακίνητα) του συζύγου της. Επίσης, ο σύζυγος της κυρίας Γεννηματά έλαβε και 12.549 από αναδρομικά.

Σε ό,τι αφορά στις καταθέσεις η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έχει σε ελληνικές τράπεζες 83.888 χιλιάδες ευρώ και διάφορα μικροποσά ενώ ο σύζυγός της διαθέτει λογαριασμούς με υπόλοιπο της τάξης των 100 χιλιάδων ευρώ και έναν λογαριασμό με 18 χιλιάδες δολάρια ΗΠΑ.

Πόθεν έσχες Γεννηματά

Στην κατοχή τους έχουν 30 ακίνητα, που περιλαμβάνουν διαμερίσματα, μονοκατοικίες και αγροτεμάχια, στην πλειοψηφία τους από γονικές παροχές, χωρίς χρηματική συναλλαγή. Η κυρία Γεννηματά έχει στην κατοχή της και ένα αυτοκίνητο 1500 κυβικών εκατοστών.

Πόθεν έσχες Γεννηματά: Τι είχε δηλώσει πέρυσι

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ δήλωσε εισοδήματα 38.646, ενώ ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης 33.722 ευρώ. Οι καταθέσεις της κυρίας Γεννηματά ανέρχονταν σε 22.219 ευρώ. Ο σύζυγός της εμφανίζει καταθέσεις 83.690 ευρώ και 19.199 δολαρίων. Η κα Φώφη Γεννηματά δήλωσε ένα σπίτι στη Βούλα, ενώ ο σύζυγός της έχει συμμετοχή σε 33 ακίνητα και βοσκοτόπους σε Αττική και Σκύρο. Η κα Γεννηματά έχει στην κατοχή της ένα αυτοκίνητο. Πόθεν έσχες Γεννηματά

Γεννηματά: Οι δηλώσεις της για το ΠΑΣΟΚ

«Το Κίνημα Αλλαγής υπάρχει επειδή υπάρχει το ΠΑΣΟΚ. Και το ΠΑΣΟΚ σήμερα υπάρχει και είναι κοινοβουλευτικό κόμμα επειδή υπάρχει το Κίνημα Αλλαγής. Απλά πράγματα». «Όλοι ξέρουν ποιοι είμαστε και όλοι ξέρουν ποιες είναι οι ρίζες μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες για κατανάλωση. Είναι παιχνίδια γύρω από συναισθήματα και αναμνήσεις. Όσο με αφορά, τα δικά μου συναισθήματα και οι δικές μου αναμνήσεις για το ΠΑΣΟΚ δεν είναι για πούλημα», είχες δηλώσει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments