Πολιτική

Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στον Χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο

Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στον Χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο
Μητσοτάκης: Μήνυμα συγχαρητηρίων απέστειλε ο πρωθυπουργό στον κωπηλάτη, Στέφανο Ντούσκο, για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Πολλά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο! Χρυσός Ολυμπιονίκης και ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων, πραγματικά μία τεράστια επιτυχία. Μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια».  Αυτό αναφέρει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συγχαρητήρια ανάρτησή του, για την επιτυχία του Στέφανου Ντούσκου. Το δικό του μήνυμα συγχαρητηρίων στον ολυμπιονίκη κωπηλάτη έστειλε και ο Νίκος Δένδιας.

Ο Στέφανος Ντούσκος πραγματοποίησε εκπληκτική κούρσα στον τελικό του απλού σκιφ και κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιό του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, χαρίζοντας και το πρώτο μετάλλιο της φετινής διοργάνωσης στην Ελλάδα. svg%3E

Ολυμπιακό ρεκόρ

Ο γιαννιώτης κωπηλάτης πέτυχε χρόνο 06:40:45, που αποτελεί νέο ολυμπιακό ρεκόρ, καταρρίπτοντας το προηγούμενο του Μάχε Ντρίσντεϊλ (6:41.34) από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016. Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε ο Νορβηγός Μπορτς με 06:41:66, ενώ το χάλκινο ο Κροάτης Μάρτιν με 06:42:58.

Ο χρυσός, πλέον, έλληνας ολυμπιονίκης ήταν τέταρτος μέχρι τα πρώτα 500 μέτρα της κούρσας, όμως στη συνέχεια ανέβασε τον ρυθμό του και πλασαρίστηκε στην πρώτη θέση, την οποία κράτησε μέχρι το τέλος.

Ο Στέφανος Ντούσκος έφερε το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το οποίο ήταν, μάλιστα, χρυσό, με τον Έλληνα πρωταθλητή να πραγματοποιεί μυθική εμφάνιση και να κάνει κι ολυμπιακό ρεκόρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments