Οικονομία

e-ΕΦΚΑ: Αυτές είναι οι επτά νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για οφειλέτες

e-ΕΦΚΑ: Αυτές είναι οι επτά νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για οφειλέτες
e-ΕΦΚΑ: Επτά νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για οφειλέτες έχει θέσει σε εφαρμογή ο e-ΕΦΚΑ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Επτά νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για οφειλέτες έχει θέσει σε εφαρμογή ο e-ΕΦΚΑ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Αυτές είναι οι επτά νέες υπηρεσίες για οφειλέτες

  • Πιστοποίηση οφειλετών. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, δίνεται η δυνατότητα πιστοποίησης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς οφειλέτες, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία τους στις υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ και του ΚΕΑΟ.
  • Ηλεκτρονική ενημέρωση οφειλετών.
  • Πίνακας χρεών οφειλέτη. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, εμφανίζεται ο πίνακας χρεών του οφειλέτη.
  • Ηλεκτρονική καρτέλα οφειλέτη.
  • Υπολογισμός δόσεων ρύθμισης. Η ηλεκτρονική αυτή υπηρεσία παρέχει τη δυνατότητα στους οφειλέτες του ΚΕΑΟ να εξετάσουν εναλλακτικά σενάρια ρύθμισης των οφειλών τους, ανάλογα με τις διατάξεις στις οποίες εμπίπτουν αυτές
  • Ρύθμιση οφειλών. Μέσω της υπηρεσίας, παρέχεται η δυνατότητα στους οφειλέτες του ΚΕΑΟ να ρυθμίσουν ηλεκτρονικά τις οφειλές τους/
  • Ηλεκτρονικό αίτημα εξυπηρέτησης/κλείσιμο ραντεβού.

e-ΕΦΚΑ: Επεκτείνεται το μέτρο των ηλεκτρονικών ραντεβού και για υποθέσεις του τ. ΕΤΕΑΕΠ

Παράλληλα, επεκτείνεται το μέτρο των ηλεκτρονικών ραντεβού και για υποθέσεις που αφορούν στο τ. ΕΤΕΑΕΠ, σύμφωνα με ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ.

Συγκεκριμένα, κάθε πολίτης που επιθυμεί να καταθέσει αίτημα ή να υποβάλλει ερώτημα που άπτεται των αρμοδιοτήτων της Γενικής Διεύθυνσης Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών(επικουρικές συντάξεις & παροχές εφάπαξ), έχει πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τη διαδικασία του ηλεκτρονικού ραντεβού.

Η αποδοχή από το κοινό του μέτρου των ηλεκτρονικών ραντεβού αποδεικνύεται από τα στατιστικά στοιχεία καθώς ήδη ξεπέρασαν σε αριθμό τις 650.000 κατά τους 10 πρώτους μήνες λειτουργίας του, απαλλάσσοντας τους πολίτες από αναμονή, περιττές μετακινήσεις και ταλαιπωρία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments