Lifestyle

Λάουρα Νάργες: Ανανεωμένη και αδυνατισμένη

Λάουρα Νάργες: Ανανεωμένη και αδυνατισμένη
Λάουρα Νάργες: H πανέμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έχει χάσει 13 κιλά και δεν διστάζει να ποζάρει με εσώρουχα και να μας δείξει το νέο της τατουάζ!

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Λάουρα Νάργες δημοσίευσε μερικές νέες φωτογραφίες όπου μας παρουσιάζει τις υπέροχες αλλαγές που έχει καταφέρει στο σώμα της.

Λάουρα Νάργες: Οι εντυπωσιακές αλλαγές στο σώμα της

Μετά την απώλεια των 13 περιττών κιλών είναι αγνώριστη και έχει αποκτήσει κορμάρα!

Η  Λάουρα Νάργες «χτύπησε» τη λέξη «REBEL», που σημαίνει «Επαναστάτης», στο πλάι της μέσης και αν δεν μας το έδειχνε, ουδείς θα το καταλάβαινε!

Η Λάουρα Νάργες έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο instagram της: «It’s my rebellious birthday month».

Δείτε την να ποζάρει με καυτά εσώρουχα και… να δείχνει το νέο της τατουάζ!

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα, η ίδια, μίλησε σε συνέντευξή της και αποκάλυψε το πώς κατάφερε να χάσει 13 ολόκληρα κιλά μέσα σε 1,5 μήνα.

«Πήγα σε έναν ιριδολόγο στη Γερμανία, ο οποίος δεν ήξερε τίποτα για μένα. Κοίταξε την ίριδα του ματιού μου και μου είπε έχεις το τάδε μικρόβιο στο έντερο. Σου δίνει ομοιοπαθητικά και σου δίνει μια διατροφή ειδική. Επειδή κόβεις πολλά όπως αλεύρια κλπ χάνεις κιλά. Είναι σαν αποτοξίνωση. Έτσι το ξαναέκανα και έχασα μέσα σε 1,5 μήνα 13 κιλά.», είχε πει πρόσφατα η ίδια στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day. Λάουρα Νάργες

Λίγα λόγια για την ίδια

Η Λάουρα Νάργες είναι Ελληνογερμανίδα παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός η οποία γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 1990 στο Μέντεν της Γερμανίας από Ελληνίδα μητέρα και Γερμανό πατέρα.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον χορό έχοντας ως πρότυπο τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Σε ηλικία 17 ετών, αποφάσισε να λάβει μέρος στον ελληνικό τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού «So You Think You Can Dance» που προβλήθηκε από το Mega Channel, κίνηση που αποτέλεσε αφορμή να εγκατασταθεί στην Ελλάδα, όπου και ολοκλήρωσε το σχολείο. Εκεί έφτασε μέχρι και τη φάση των live shows του διαγωνισμού κατακτώντας την 25η θέση στην τελική κατάταξη. Ακόμα, σπούδασε δημοσιογραφία στο ANT1 MediaLab και έπειτα συνέχισε με σπουδές Business – Marketing από όπου και αποφοίτησε.

Και φάνηκε πως εισέβαλε στα τηλεοπτικά δρώμενα για να μείνει καθώς από το 2008 και πέρα δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με αυτό που αγαπά. Έγινε παρουσιάστρια στο μουσικό κανάλι MAD TV αναλαμβάνοντας την παρουσίαση τριών νεανικών εκπομπών στο σταθμό ενώ το 2009, συμμετείχε στην κινηματογραφική ταινία «Η Κληρονόμος» έχοντας έναν μικρό ρόλο. Μάλιστα, έκανε ένα πέρασμα και από την κρατική τηλεόραση το 2011, αλλά λίγο αργότερα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για να είναι συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή στη σατιρική εκπομπή «ΟΛΑ». Λάουρα Νάργες

Λάουρα Νάργες: από το 2017 και μετά

Μάλιστα, το 2017 επέστρεψε τηλεοπτικά, συμμετέχοντας στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor Greece» στον ΣΚΑΙ. Πήγε στον Άγιο Δομίνικο και αγωνίστηκε με την ομάδα των «Διασήμων» παραμένοντας στο παιχνίδι για τρεις μήνες. Και από τότε βλέπει τη δημοτικότητά της να ανεβαίνει. Άλλωστε μετρά εκατοντάδες χιλιάδες followers στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram. Έχει έτσι, ένα από τα πιο «δυνατά» προφίλ, στην Ελλάδα, στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Λάουρα Νάργες

Σε αυτό ανεβάζει φωτογραφίες τόσο από την καθημερινότητά της όσο και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Πρόσφατα μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή. Και την κάνει να δείχνει σαν μια σταρ του εξωτερικού και ειδικότερα, θυμίζει σε μεγάλο βαθμό την Κιμ Καρντάσιαν. Με αυτή την αλλαγή στα μαλλιά της λοιπόν, η Λάουρα Νάργες μοιάζει αρκετά με τη διάσημη τηλεπερσόνα. Όσο για τα σχόλια που έλαβε, είναι ιδιαίτερα θετικά. Έτσι, αποχωρίστηκε το ξανθό μαλλί και έγινε καστανή!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments