Lifestyle

Αννίτα Πάνια: Η καυτή φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Αννίτα Πάνια: Η καυτή φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram
Αννίτα Πάνια: Η γνωστή παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της κάνει τις διακοπές της και ανεβάζει τις στιγμές της στο Instagram.

Η Αννίτα Πάνια μετά το τέλος της εκπομπής της για την σεζόν πήγε παραλία και την μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram. Πρόσφατα είχαν επανέλθει στην δημοσιότητα κάποιες παλιές αποκαλυπτικές της φωτογραφίες.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής, «Αννίτα Κοίτα» πήγε παραλία και φυσούσε τόσο πολύ που έβγαλε μία φωτογραφία που ο αέρας της έχει μπερδέψει τα μαλλιά και σχολίασε: «Αέραααα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

“Φτάσαμε κοντά στο τέλος της εκπομπής”

H Αννίτα είχε πει στην τελευταία της εκπομπή: «Φτάσαμε κοντά στο τέλος της εκπομπής. Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι με υγεία και χαρά… Εμείς έχουμε χαρά που τελειώνει αυτή η σεζόν γιατί ήταν πολύ δύσκολη για εμάς με μεγάλη και τετράωρη εκπομπή και πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου.

Τους παλιούς, που έχω τόσα χρόνια μαζί μου και τους νεότερους που είναι η Νάνσυ Νικολαϊδου, ο Σωτήρης Καραμίτζας κι οι Φίλοι για πάντα» ανέφερε μεταξύ άλλων ενώ δεν παρέλειψε να πει κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κανάλι της, Open tv.

Η πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές της

Λίγα λόγια για την παρουσιάστρια

Το 2010 παρουσίασε την εκπομπή «Είσοδος Ελεύθερη», που επέστρεψε αυτή τη φορά ανανεωμένη, με την κριτική επιτροπή να αποτελείται από τον Πασχάλη, την Πωλίνα και τον Γιώργο Βασιλείου. Η εκπομπή ανανεώθηκε και για δεύτερη σεζόν (2011-2012) ενώ η πρεμιέρα της έγινε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου του 2011. Η δεύτερη σεζόν της εκπομπής ολοκληρώθηκε ένα μήνα μετά εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων του σταθμού που οδήγησαν και στο κλείσιμό του.

Το καλοκαίρι του 2012 έγινε γνωστό πως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Εκεί τις σεζόν 2012-2014 παρουσίασε την κοινωνική εκπομπή «Αννίτα SOS» κοινωνικού περιεχομένου.

Την σεζόν 2014-2015 παρουσίασε στο ίδιο κανάλι την εκπομπή «Annita GR». Την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή με την ίδια εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon TV παρουσιάζοντας την ίδια εκπομπή μέχρι τον Ιούνιο του 2018. Παράλληλα με το «Annita GR» επέστρεψε και στην νυχτερινή ζώνη. Τη σεζόν 2015-2016 παρουσίασε το talk show «Parole» ενώ τη σεζόν 2016-2017 το talent show «Κάνε μου Like».

Την περίοδο 2018-2019 παρουσίασε τις εκπομπές «Annita Airlines» και «The Lol Show» στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Νέο Epsilon. Τον Σεπτέμβριο του 2019, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Open TV για την παρουσίαση εκπομπής στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments