Αθλητισμός

Μέσι: Συνέντευξη Τύπου την Κυριακή στο Καμπ Νόου

Μέσι: Συνέντευξη Τύπου την Κυριακή στο Καμπ Νόου
Μέσι: Ο Λιονέλ Μέσι θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου αύριο Κυριακή. Το πρώτο μήνυμα του μετά το διαζύγιο με την ομάδα της Βαρκελώνης.

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αύριο Κυριακή στο γήπεδο Καμπ Νόου. Σε αυτήν, αναμένεται να πάρει επίσημα θέση και θα μιλήσει για τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο με τους Καταλανούς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η η Mundo Deportivo.

Όλα αυτά, ενώ από την πλειοψηφία των Media παρουσιάζεται ως τελειωμένη η μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το ενδιαφέρον μάλιστα της ομάδας επιβεβαιώνει ο προπονητής της Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Μέσι: Ένα βήμα πριν την Παρί Σεν Ζερμέν;

Το πρώτο δημοσίευμα ήταν εκείνο του Μοχάμεντ Μπουχαφσί του «RMC». Σύμφωνα με δική του ανάρτηση, οι Παριζιάνοι έπεισαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ώστε να μετακομίσει στη γαλλική πρωτεύουσα για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου

Οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά υπολογίζεται ότι ο Μέσι θα λάβει 40-50 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ οι υπογραφές θα οριστικοποιηθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σε αυτό το πλαίσιο βέβαια έχει αναπτυχθεί ήδη και παραφιλολογία. Η πρώτη θέλει τον Νεϊμάρ να έχει παραχωρήσει τη φανέλα με το Νο10 στον κολλητό του κι εκείνος να έχει αρνηθεί, επιλέγοντας το Νο19 των παιδικών του χρόνων. Η δεύτερη ότι η Παρί έχει κλείσει τον Πύργο του Αϊφελ για τις 10 Αυγούστου, ώστε να τον παρουσιάσει εκεί, όπως είχε κάνει με τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (2012) και Νεϊμάρ (2017).

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα

«Παρά το γεγονός ότι Μπαρτσελόνα και Μέσι είχαν φτάσει σε μία αρχική συμφωνία και η ξεκάθαρη επιθυμία των δύο πλευρών να υπογράψουν σήμερα ένα νέο συμβόλαιο, αυτό δεν κατέστη δυνατό, εξαιτίας των αυστηρών οικονομικών κανονισμών που έχει θέσει η La Liga.

Ως αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής, ο Μέσι δεν μπορεί να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Οι δύο πλευρές αισθάνονται λυπημένες που δεν ευοδώθηκε η συνέχεια της συνεργασίας τους. Η Μπαρτσελόνα εγκάρδια εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον Μέσι για την αμέριστη συμβολή του στο να μεγαλώσει ως σύλλογος και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments