Ελλάδα

Πέθανε ο Δημήτρης Δελαπάσχος

Πέθανε ο Δημήτρης Δελαπάσχος
Δημήτρης Δελαπάσχος: Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο δημοσιογράφος.

Ο Δημήτρης Δελαπάσχος έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με μακροχρόνια ασθένεια. Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε εργαστεί για πολλά χρόνια στην ΕΡΤ, ενώ το τελευταίο διάστημα εργαζόταν στην εφημερίδα «KONTRA NEWS» και στον Τ/Σ «KONTRA CHANNEL». Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ.

Ο δημοσιογραφικός κόσμος θρήνησε σήμερα και την απώλεια του Βασίλη Μπουζιώτη.

Δημήτρης Δελαπάσχος: Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή, μετά από μακροχρόνια ασθένεια, ο συνάδελφος Δημήτρης Δελαπάσχος.

Ο Δημήτρης Δελαπάσχος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1958. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Από το 1990 εργαζόταν στην ΕΡΤ, όπου επί σειρά ετών διετέλεσε επικεφαλής της δημοσιογραφικής παραγωγής των δελτίων ειδήσεων. Άνθρωπος καλλιεργημένος και πολύγλωσσος, καθώς μιλούσε αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά εργάστηκε με συνέπεια και ευθύνη στην ΕΡΤ.

Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην εφημερίδα «KONTRA NEWS» και στον Τ/Σ «KONTRA CHANNEL» καλύπτοντας τα διεθνή θέματα. Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο. Δημήτρης Δελαπάσχος

«Έφυγε» και ο Βασίλης Μπουζιώτης

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα και ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης. Τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, έπειτα από επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί. Δυστυχώς, ενώ η κατάσταση της υγείας του έδειχνε να βελτιώνεται, έχασε τη μάχη, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του.

Ο Βασίλης Μπουζιώτης υπηρέτησε τον χώρο της δημοσιογραφίας για περισσότερα από 30 χρόνια, με ήθος και αξιοπρέπεια. Ήταν πολύ αγαπητός σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του, μαχητικός, με χαρισματική προσωπικότητα, γεμάτος ζωντάνια και χιούμορ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ημερήσια εφημερίδα «Επικαιρότητα», συνεργάστηκε με το έντυπο «Έψιλον» της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», τα «Πρόσωπα» και για δύο δεκαετίες εργάστηκε στο «Έθνος της Κυριακής» και στο περιοδικό «Ζάπινγκ» ως αρχισυντάκτης και διευθυντής. Στην τηλεόραση είχε συνεργαστεί με το Mega, τον Ant1, την ΕΡΤ και το SevenX. Τα τελευταία επτά χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στη Real News και είχε και την στήλη «Απαγορευμένη Ατζέντα» στο enikos.gr ενώ από το 1995 έκανε κριτική θεάτρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments