Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [09/08/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [09/08/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει αναστάτωση στον συναισθηματικό τομέα όλων των ζωδίων.

Κριός 

Πόσες φορές μπορείτε να ερωτευτείτε και στη συνέχεια να πάψετε να είστε ερωτευμένοι; Το πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύεστε να δεσμευτείτε. Κάνετε συχνά σχέσεις αλλά δεν είστε παρόντες. Αν ερωτευτείτε ξανά θα πρέπει να αναρωτηθείτε πριν τελειώσουν όλα με πόνο και δάκρυα, πόσο μακριά είστε διατεθειμένοι να φτάσετε. Εάν κάτι φαίνεται πραγματικά υποσχόμενο, δείξτε θάρρος και προχωρήστε μέχρι τέλους.

Ταύρος

Όλοι ξέρουμε ότι είστε πολύ λογικοί για να χάσετε τα μυαλά σας από έρωτα και ούτως ή άλλως έχετε πάντα πάρα πολλά πράγματα να κάνετε. Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε, καθώς η ενέργεια της μέρας μπορεί να σας παρασύρει στα δίχτυα του έρωτα. Ακόμη και εσείς μπορεί να βρεθείτε δέσμιοι της γοητείας κάποιου ξεχωριστού προσώπου.

Δίδυμος

Είστε τόσο ισορροπημένοι που δεν μπορείτε να φανταστείτε πως είναι να ερωτευτείτε σε τέτοιο βαθμό, ώστε η σκέψη σας να είναι αφιερωμένη διαρκώς στον/στην αγαπημένο/η σας. Ωστόσο, το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας δώσει μία πρώτη γεύση. Απολαύστε αυτήν την αίσθηση και στη συνέχεια επιστρέψτε τα φυσιολογικά σας.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να παρασυρθείτε από τα κύματα ενός μεγάλου έρωτα. Υπό την επήρεια του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού μπορεί να ξεκινήσετε χαλαρά και στη συνέχεια να βρεθείτε παρασυρμένοι μεσοπέλαγα. Πολλές φορές είναι στη φύση του έρωτα να γίνονται όλα ξαφνικά. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αν κάτι είναι γραφτό να συμβεί, θα συμβεί.

Λέων

Όλα φαίνονται ονειρικά υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού. Στην πραγματικότητα υπάρχει τόσο πολύ ρομαντισμός στην ατμόσφαιρα, που μπορεί κάλλιστα να λάβετε ένα υπέροχο δώρο γεμάτο αγάπη και πάθος από τον/την αγαπημένο/η σας. Αν λάβετε ένα τέτοιο δώρο από κάποιον/α που δεν γνωρίζετε πολύ καλά, μην δεσμευτείτε σε τίποτα μέχρι να σιγουρευτείτε για τις προθέσεις του/της.

Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό η ζωή σας έχει μία ελαφρώς μη ρεαλιστική τάση. Αυτή ενισχύεται σήμερα. Καλή η ποίηση και τα γλυκόλογα αλλά ίσως τα βρίσκετε κάπως ανέφικτα. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη σύνδεσης με την πραγματικότητα αλλά που και που χρειάζεται μία επίσκεψη στον κόσμο της φαντασίας.

Ζυγός

Η δουλειά σας ή ένας δημόσιος χώρος μπορούν να αποτελέσουν το φόντο μιας υπέροχης ρομαντικής συνάντησης. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να ερωτευτείτε. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με φυσική παρουσία είτε μέσω διαδικτύου. Το σημαντικό είναι ότι η σχέση που θα ακολουθήσει μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από όσο θα φανταζόσασταν.

Σκορπιός

Κοκτέιλ υπό το φως του φεγγαριού σε μία ονειρεμένη παραλία. Μπορεί να ακούγεται ονειρεμένο σκηνικό αλλά δεν μπορεί να διαρκέσει για πάντα. Δυστυχώς η πραγματική ζωή θα εισβάλει πολύ γρήγορα και θα τα αλλάξει όλα. Παρά ταύτα μπορείτε να δημιουργήσετε μία ρομαντική και μαγική ατμόσφαιρα παντού. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η κατάλληλη διάθεση.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας φέρνει στα όρια της δημιουργικότητας σας. Το μυαλό σας είναι γεμάτο με τόσα όνειρα και φαντασιώσεις που θα πρέπει να τσιμπάτε κάθε τρεις και λίγο τον εαυτό σας για να βεβαιωθείτε ότι είσαι ξύπνιοι. Πάντως ένα όνειρο σας θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Κάποιο πρόσωπο που λαχταρούσατε να γνωρίσετε καλύτερα εδώ και καιρό θα σας πλησιάσει με πονηρούς σκοπούς.

Αιγόκερως

Επιτρέψτε να μπει λίγη μαγεία και ποίηση στην καθημερινότητά σας. Η ζωή δεν χρειάζεται να είναι μόνο δουλειές και υποχρεώσεις. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια αναστάτωση μέσα σας. Γνωρίζετε ήδη ότι τίποτα δεν είναι τέλειο, ούτε καν ο/η αγαπημένος/η σας, αλλά σήμερα τα ελαττώματά του/της μεγεθύνονται τόσο, ώστε έχετε πραγματικά ανάγκη να βυθιστείτε στη φαντασία και τον ρομαντισμό.

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ερωτευτείτε. Τα άστρα σας φέρνουν στην ζωή σας ένα ξεχωριστό πρόσωπο, που είναι όμορφο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Καλό θα ήταν να μην παρασυρθείτε από τη λάμψη του. Χρειάζεται λίγος ρεαλισμός για να δείτε αν αυτό που αισθάνεστε θα διαρκέσει ή αν πρόκειται για έναν ενθουσιασμό της στιγμής.

Ιχθύς

Η σημερινή μέρα σας φέρνει μερικά υπέροχα όνειρα. Λαχταράτε πολλά πράγματα βαθιά μέσα σας και κυρίως αναζητάτε έναν/μία σύντροφο στον/στην οποίον/α μπορείτε να χαρίσετε όλη σας την τρυφερότητα. Ωστόσο δεν θα πρέπει να πιέζετε καταστάσεις. Το να προσπαθείτε να κάνετε σχέση με κάποιον/α που είναι ακατάλληλος/η για εσάς, απλά δεν θα λειτουργήσει. Δώστε προσοχή σε αυτό που σας αρέσει να κάνετε και σύντομα θα βρείτε το πρόσωπο που ψάχνετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments