Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επιστρέφει Πειραιά ο Μανωλάς

Ολυμπιακός: Επιστρέφει Πειραιά ο Μανωλάς
Ολυμπιακός: Τα Ιταλικά Μέσα αποκαλύπτουν όχι απλά ότι υπάρχει ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Κώστα Μανωλά, αλλά ότι έχουν ήδη καταθέσει πρόταση.

Το κορυφαίο Ιταλικό Μέσο «Corriere dello Sport» αποκαλύπτει στο σημερινό πρωτοσέλιδο πως όχι απλά ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κώστα Μανωλά, αλλά ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη καταθέσει πρόταση.

Αναλυτικά τα όσα γράφουν:

«Πρόταση για τον Μανωλά. Ο Ολυμπιακός θέλει να επαναφέρει στην Ελλάδα τον αμυντικό, η Νάπολι το σκέφτεται», τονίζεται στο βασικό μάλιστα θέμα της εφημερίδας, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω τη φημολογία που κυκλοφορεί καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των προηγούμενων εβδομάδων, ο Ολυμπιακός βρίσκει πρόσφορο έδαφος για την υλοποίηση της μεταγραφής στην επιθυμία του ίδιου του παίκτη, που φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή στην Ελλάδα μόνο για τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά και πάλι η υπόθεση παραμένει δύσκολη.

H Νάπολι πριν από δύο καλοκαίρια απέκτησε τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό με περίπου 36 εκατ. ευρώ (υπήρχε σχετική ρήτρα) και υπάρχει ακόμα συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το 2024, οπότε αυτά τα δεδομένα καθιστούν πολύ δύσκολη την υλοποίηση αυτού του deal. Σημειώνεται μάλιστα ότι ο παίκτης αμείβεται ετησίως με πάνω από τέσσερα εκατ. ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας τον Ρούμπεν Σεμέδο, δείχνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να έχουν πλέον στο μεταγραφικό τους πλάνο την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ειδικότερα δε αν ο Πορτογάλος αποχωρήσει οριστικά από τους πρωταθλητές.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της Corriere:

Ολυμπιακός – Κώστας Μανωλάς

Το καλοκαίρι του 2012 αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο στην πρώτη του χρονιά κατέκτησε το νταμπλ, συμμετέχοντας σε 24 αγώνες πρωταθλήματος και πετυχαίνοντας ένα τέρμα (στην εντός έδρας αναμέτρηση εναντίον της Ξάνθης). Την επόμενη χρονιά πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως σύλλογοι από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη και ο ίδιος παρέμεινε στον Ολυμπιακό, όντας πλέον βασικό και σχεδόν αναντικατάστατο μέλος της αμυντικής γραμμής, όπου κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, έχοντας 25 συμμετοχές στη διοργάνωση και τρία τέρματα. ΜΑΝΩΛΑΣ

Αξιοσημείωτη ήταν και η προσφορά του στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου στη φάση των ομίλων σημείωσε δύο τέρματα, στις αναμετρήσεις εναντίον της Μπενφίκα (εντός έδρας) και της Παρί Σεν Ζερμέν (εκτός έδρας), βοηθώντας τα μέγιστα στην πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

  • Στις 22 Μαρτίου 2014 έγινε γνωστό από τη διοίκηση του συλλόγου πως το συμβόλαιό του ανανεώθηκε για έναν επιπλέον χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2017.
  • Στις 26 Αυγούστου 2014 ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην ιταλική Ρόμα, με την οποία υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.
  • Το κόστος της μεταγραφής του έφτασε τα 13 εκατομμύρια ευρώ, τη δεύτερη εκείνη την εποχή ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, πίσω από αυτήν του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ (έναντι 15,2 εκ. ευρώ) από τον Ιανουάριο του 2014.

Νάπολι Ο Κώστας Μανωλάς αγωνίζεται πια στη Νάπολι. Το βράδυ της Κυριακής (30/6/2019) η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε την πώληση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού στους «παρτενοπέι».Η Νάπολι έδωσε στη Ρόμα 12 εκατ. ευρώ για τον Μανωλά, αλλά και τον 22χρονο μέσο από τη Γουϊνέα, Αμαντού Ντιαβαρά, ο οποίος κοστολογήθηκε 21 εκατ. ευρώ. Έτσι καλύφθηκε το ποσό που αντιστοιχούσε στη ρήτρα του Έλληνα ποδοσφαιριστή, ύψους 36.000.000€.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments