Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμά της για τις φωτιές

Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμά της για τις φωτιές
Κατερίνα Καινούργιου: Έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα εν όψει του Δεκαπενταύγουστου.

Ένα αισιόδοξο μήνυμα στο Instagram θέλησε να στείλει στους διαδικτυακούς της φίλους η Κατερίνα Καινούργιου, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την χώρα. Η παρουσιάστρια έκανε τον απολογισμό της και μοιράστηκε τις σκέψεις της με μία ανάρτηση από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Κατερίνα Καινούργιου: Οσα ανέφερε στο μήνυμά της

«Κάτω από αυτα τα υπεροχα χρώματα της χωρας μας κ μέσα στην ἀγκαλια του kiton μου. Ακόμη και όταν όλα πάνε στραβά, πάντα κάτι μέσα μας ελπίζει…Ελπίζει πως ακόμη και στις μέρες αυτές τις δύσκολες που βιώνουμε όλοι μας, κάτι θα γίνει, κάτι θα αλλάξει, κάποιος φως θα ξεπροβάλλει μέσα από το τόσο σκοτάδι που μας έχει περικυκλώσει…Ελπίζουμε, πως θα έρθει ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο στο οποίο το καλό θα υπερισχύει». Κατερίνα Καινούργιου

«Ας βάλουμε ο καθένας τα δυνατά του. Και ξερετε πως κρύβουμε απίστευτη δύναμη μέσα μας…Το βλέπουμε κάθε φορά που είμαστε αναγκασμένοι να πέσουμε, αλλά βρίσκουμε το θάρρος και σηκωνόμαστε πάλι. Έχουμε μάθει να παλεύουμε και να κερδίζουμε. Έχουμε αξίες…Πιστεύουμε σε ιδανικά. Κρύβουμε μέσα μας ένα μεγαλείο ψυχής που πάντα κάποιος το προδίδει,κάποιος το αγνοεί, κάποιος το αδικεί. Υπάρχει όμως. Και θα υπάρχει όσο είμαστε αλληλέγγυοι και ενωμένοι Η αλλαγή είμαστε εμείς. Μόνο έτσι θα βγούμε πάλι στο φως. Σας στέλνω την αγάπη μου.Καλο Δεκαπενταύγουστο φίλοι μου», έγραψε στο Instagram.

Κατερίνα Καινούργιου: Λίγα λόγια για αυτή

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια, δημοσιογράφος και επιχειρηματίας. Γεννήθηκε την 1η Μαΐου του 1985 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πεύκη Αττικής. Ο πατέρας της Δημήτρης, είναι επιχειρηματίας ενώ η μητέρα της, Θάλεια, πρώην αεροσυνοδός.

Έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Πάνο (γενν. 1987). Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το μπαλέτο και το πιάνο ενώ φοίτησε στην Ελληνογαλλική Σχολή Αθηνών Saint Joseph. Έπειτα παρακολούθησε το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο και αποφοίτησε. Έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο των ΜΜΕ, το 2004, δουλεύοντας ως ρεπόρτερ στην πρωινή εκπομπή «Χωρίς ταμπού» που παρουσίαζε η Μαρία Μπεκατώρου, στον τηλεοπτικό σταθμό Τηλεάστυ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments