Θέσεις Εργασίας

Δήμος Χαλανδρίου: 51 νέες θέσεις εργασίας

Δήμος Χαλανδρίου: 51 νέες θέσεις εργασίας
Δήμος Χαλανδρίου: Με 51 νέες θέσεις εργασίας ενισχύεται ο δήμος Χαλανδρίου και αφορά τις σχολικές μονάδες.

Με 51 νέες θέσεις εργασίας ενισχύεται ο δήμος Χαλανδρίου και αφορά τις σχολικές μονάδες. Πιο συγκεκριμένα θα προσληφθούν 51 καθαριστές και καθαρίστριες ενώ η εργασία είναι πλήρους και μερικής απασχόλησης και αφορά το διδακτικό έτος 2021-2022. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-67 ετών.

Οι ειδικότητες που ζητούνται

  • ΥΕ Καθαριστές -στριες σχολικών μονάδων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις μέχρι 16 Αυγούστου 2021.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Πρόσληψη

Το προσωπικό προσλαμβάνεται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αμέσως μετά την κατάρτιση των τελικών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων με απόφαση του αρμόδιου προς διορισμό οργάνου.

Κατά την πρόσληψή τους οι επιτυχόντες οφείλουν τα προσκομίσουν τα στοιχεία που απαιτούνται για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών μετά την πρόσληψή τους. Τυχόν αναµόρφωση των πινάκων μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών των προσληπτέων που συνεπάγεται ανακατάταξη των υποψηφίων, εκτελείται υποχρεωτικά από το φορέα, ενώ καταγγέλλεται η σύμβαση όσων υποψηφίων δεν δικαιούνται πρόσληψης βάσει της νέας κατάταξης.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments