Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [16/08/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [16/08/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 16 Αυγούστου.

Κριός

Η Σελήνη αυξάνει την επιθυμία σου, να κάνεις διαφορετικά πράγματα τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, κάποιος ίσως μοιραστεί την επιθυμία σου να εξερευνήσετε μαζί άγνωστα μέρη. Αν αυτό δεν μπορεί να συμβεί αμέσως, θα μπορούσε να είναι ένα σχέδιο που θα βάλετε σε εφαρμογή στο μέλλον. Αν είσαι σε σχέση μπορεί να νιώσεις πως μια περιπέτεια που φαίνεται μακρινή, δεν χρειάζεται προγραμματισμό από τώρα. Όμως υπάρχουν πολλά άλλα που μπορείς να κάνεις με τον εραστή σου.

Ταύρος

Μπορεί η αποφασιστικότητα του εραστή σου να σε βοηθήσει να νιώσεις συναισθηματική υποστήριξη. Το αντικείμενο του πόθου σου θα μπορούσε επίσης να σε εμπνεύσει να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για κάτι που σε εμπνέει. Θα συνειδητοποιήσεις μέσα από αυτή την κατάσταση πως αυτός που αγαπάς θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις. Γι’ αυτό άφησε στην άκρη τους συναισθηματικούς σου φραγμούς και συνάντησέ τον στα μισά.

Δίδυμος

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, θα είσαι διατεθειμένη να ρισκάρεις στο όνομα της αγάπης. Μπορεί να νιώσεις μπερδεμένη… αν απομακρυνθείς από την πεπατημένη στα ερωτικά σου. Όμως άφησε τον εαυτό σου να στραφεί στο μυστηριώδες και ανεξερεύνητο. Αν είσαι πρόθυμη να κοιτάξεις βαθύτερα την ψυχή κάποιου, θα ενθουσιαστείς μ’ αυτό που θα ανακαλύψεις. 

Καρκίνος

Η επιρροή της Σελήνης σε προτρέπει να επικεντρωθείς στην ευημερία σου. Η κατάργηση των κουρασμένων ρουτίνων και η εισαγωγή νέων τρόπων αυτο -βελτίωσης μπορεί να δημιουργήσει – ή να αναβιώσει – τη σπίθα στα ερωτικά σου. Επομένως επέτρεψε στον εαυτό σου να βρει εμπνευσμένους τρόπους για να περάσεις τη μέρα σου. Τίποτα δεν σε εμποδίζει να καλέσεις αυτόν που αγαπάς να σε συνοδεύσει σ’ αυτό το ταξίδι.

Λέων

Είτε αντιμετωπίζεις ένα δίλημμα είτε αισθάνεσαι αβέβαιη για το πού πηγαίνει μια γνωριμία με κάποιον από δω και πέρα, να ξέρεις πως έχεις επιλογές. Μην βλέπεις όμως τη δημιουργία σχέσης, σαν κάτι που πρέπει να εξετάσεις με υπερβολική προσοχή. Μπορείς να είσαι σίγουρη πως ένα βήμα που έγινε προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, θα φέρει μια αλλαγή για την οποία θα νιώσεις ευγνωμοσύνη. Γι’ αυτό άφησε τη δράση… να αντικαταστήσει την αδράνεια.

Παρθένος

Μπορεί να επιμείνεις στις απόψεις σου τώρα. Ο αγαπημένος σου ίσως προσπαθήσει πολύ για να σε αποθαρρύνει ή να αμφισβητήσει κάτι στο οποίο πιστεύεις. Αν παραμείνεις πιστή στις απόψεις σου αυτό ίσως κλονίσει μια ρομαντική κατάσταση ή τα θεμέλια της σχέσης σου. Όμως να θυμάσαι πως η υπερβολική αποφασιστικότητα καθιστά από δύσκολη έως αδύνατη την επίτευξη κάθε συμβιβαστικής λύσης.

Ζυγός

Πάψε να σκέφτεσαι πώς θα ήταν τα πράγματα αν ζούσες την ερωτική ζωή που έχουν κάποιοι άλλοι, ειδικά αν φαίνεται πως περνάνε καλύτερα από σένα. Αντίθετα αποδέξου πως πορεύονται τη δική τους πορεία κι εσύ τη δική σου. Δεν υπάρχει τέλεια σχέση! Αν αυτό νομίζεις πως βλέπεις στους άλλους τότε να έχεις υπόψη πως η τελειότητα, είναι πάντα μια ψευδαίσθηση.

Σκορπιός

Αν μια ρομαντική εξέλιξη στην οποία έχεις στηρίξει τις ελπίδες σου φαίνεται πως θέλει χρόνο για να εκδηλωθεί τότε πάρε την πρωτοβουλία να την επιταχύνεις. Πριν κάνεις όμως την οποιαδήποτε βιαστική κίνηση, πρέπει να γνωρίζεις αν έχεις τη δυνατότητα να την κατευθύνεις σταδιακά – και λογικά. Μπορείς να είσαι παθιασμένα ενεργητική, ενώ παράλληλα να διατηρείς την ισορροπία που απαιτείται, για να δώσεις στην καρδιά σου αυτό που θέλει.

Τοξότης

Για να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα ερωτικά σου, ίσως χρειαστεί να αναζητήσεις απαντήσεις έξω από τη συναισθηματική σου σφαίρα. Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ενθαρρύνει να δεις τη σχέση αυτού που λαχταράς να πετύχεις…. με την συναισθηματική έκρηξη των ονείρων σου. Απέκτησε αυτή την ισορροπία σωστά και θα νιώσεις τη ζωή σου να κινείται σε μια πιο εμπνευσμένη και περιπετειώδη πορεία.

Αιγόκερως

Θα δώσεις μεγάλη έμφαση στο να κρατήσεις μια ρομαντική σχέση για τον εαυτό σου αυτή τη στιγμή. Μπορεί επίσης να προετοιμάζεσαι έντονα για όσα σκοπεύεις να πεις ή να ανακοινώσεις. Όταν έρθει η ώρα να κάνεις τις εκμυστηρεύσεις σου, θα το καταλάβεις. Προς το παρόν, πίστεψε πως η διαίσθησή σου θα σου δώσει σήμα, όταν φτάσει αυτή η ώρα. Αυτή η προειδοποίηση θα σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη τώρα.

Υδροχόος

Οι συνηθισμένες ανταλλαγές ή αλληλεπιδράσεις πιθανότατα δεν θα σε ενδιαφέρουν τώρα. Αντ’ αυτού, θα υποκινήσεις πιο έντονες συζητήσεις με κάποιον συγκεκριμένα. Κάποιοι μπορεί να αποφεύγουν μια καλή παλιομοδίτικη συζήτηση, αλλά εσένα αυτό σε ενεργοποιεί. Αυτός που επιλέγει τα σωστά κουμπιά για τη διανοητική ή την πνευματική διέγερση που χρειάζεσαι, θα σου φανεί ακόμη πιο επιθυμητός!

Ιχθύς

Με τον Άρη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, έχεις στη διάθεσή σου αρκετή παθιασμένη ενέργεια για αλληλεπιδράσεις. Όμως πρέπει να εφαρμοστεί με προσοχή γιατί το να ξεπεράσεις τις εντάσεις, απαιτεί να εστιάσεις σε λύσεις και όχι σε προβλήματα. Η δημιουργία ή η αποκατάσταση της αρμονίας στο δεσμό σου είναι μια καλή αρχή για να εφαρμόσεις τη ζωντάνια και την ενεργητικότητά σου. Στη συνέχεια, άφησέ τη να μετατραπεί, σε κάτι ευχάριστο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments