Διεθνή

Αφγανιστάν: Βίντεο δείχνει πολίτη γαντζωμένο σε αεροπλάνο

Αφγανιστάν: Βίντεο δείχνει πολίτη γαντζωμένο σε αεροπλάνο
Αφγανιστάν: Βίντεο που κόβει την ανάσα.

Νέο συγκλονιστικό βίντεο από το αεροδρόμιο Χαμίντ Καρζάι στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν βλέπει το φως της δημοσιότητας που αποτυπώνει την απεγνωσμένη προσπάθεια ενός εκ των χιλιάδων Αφγανών να εγκαταλείψει τη χώρα μετά την κατάληψή της από τους Ταλιμπάν.

Στα πλάνα που παρουσιάζει ο ιστότοπος «New Horizon» διακρίνεται ένας Αφγανός πολίτης ο οποίος έχει στην κυριολεξία γαντζωθεί πάνω σε αεροπλάνο για να διαφύγει. Οι κινήσεις του, προκειμένου να μην πέσει από το αεροπλάνο, είναι σπασμωδικές, καθώς το αεροπλάνο έχει ήδη απογειωθεί και βρίσκεται στον αέρα.

Αφγανιστάν: Πολίτες πέφτουν στο κενό προσπαθώντας να σωθούν

Υπενθυμίζεται πως χθες, το γύρο του διαδικτύου έκαναν εικόνες που εμφανίζουν ανθρώπους να πέφτουν από αεροσκάφος που φεύγει από το αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Πρόκειται για τα μικρά μαύρα σημάδια που φαίνονται να πέφτουν από το αεροπλάνο την ώρα που εκείνο κερδίζει ύψος. Πληροφορίες αυτήκοων μαρτύρων έκαναν λόγο για πτώση τριών ανθρώπων που έκαναν τρομακτικό θόρυβο όταν έπεφταν στο έδαφος.

Αφγανιστάν: Βίντεο με τους Ταλιμπάν σε λούνα παρκ και γυμναστήριο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν ορισμένα βίντεο που δείχνουν μαχητές του πολιτικο-θρησκευτικού κινήματος να… διασκεδάζουν σε λούνα παρκ και γυμναστήρια, γιορτάζοντας τη «νίκη» τους. Τα βίντεο δείχνουν μια ομάδα Ταλιμπάν να διασκεδάζουν σε λούνα παρκ στην πόλη, παίζοντας με τα συγκρουόμενα και ανεβαίνοντας ακόμα και στα αλογάκια του καρουζέλ.

Στα παράξενα βίντεο, Ταλιμπάν διαφόρων ηλικιών εμφανίζονται να γελούν και να οδηγούν τα αυτοκινητάκια στην πίστα με τα συγκρουόμενα, κάποιοι κρατώντας μάλιστα και το όπλο τους. Ακόμα πιο αλλόκοτες είναι οι σκηνές που τους δείχνουν πάνω στο «καρουζέλ» του λούνα πάρκ, καβάλα στα αλογάκια που είναι φτιαγμένα για μικρά παιδιά. Αφγανιστάν

Ακόμα ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φέρεται να τραβήχτηκε στο γυμναστήριο του προεδρικού μεγάρου της Καμπούλ, μετά την κατάληψή του από Ταλιμπάν. Στο κλιπ νεαροί μαχητές εμφανίζονται να δοκιμάζουν τα όργανα και τα βάρη, γελώντας και τραβώντας φωτογραφίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments