Lifestyle

Ελεονώρα Αντωνιάδου: Η ηθοποιός με το σώμα λαμπάδα

Ελεονώρα Αντωνιάδου: Η ηθοποιός με το σώμα λαμπάδα
Ελεονώρα Αντωνιάδου: Η εντυπωσιακή ηθοποιός για δυο σεζόν υποδυόταν την Νικόλ στην καθημερινή σειρά του Alpha το «Τατουάζ».

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου, το εντυπωσιακό κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τις εμφανίσεις της στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Το τατουάζ» κοινοποίησε νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Όπως ήταν φυσικό, οι followers της αγκάλιασαν αυτή την επιλογή και την αντάμειψαν με βροχή από Likes!

Δείτε την παρακάτω να ποζάρει με το μπικίvι της:

Ελεονώρα Αντωνιάδου: Λίγα λόγια για την πανέμορφη ηθοποιό

Η Ελόνωρα γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 1989 στην Έδεσσα και έζησε εκεί για 17 χρόνια. Όταν αποφοίτησε από το γυμνάσιο αποφάσισε να σπουδάσει στη Θεσσαλονίκη, στη Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Πήρε το πτυχίο της στην ηλικία των 20 ετών και στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα, όπου άρχισε να εργάζεται απευθείας σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, ταινίες μικρού μήκους και τηλεοπτικές σειρές όπως «Κάρμα (2009)» στον ΑΝΤ1 και «Το τατουάζ (2017)» στον Alpha.

Εξαιρετικά ταλαντούχα και πανέμορφη ηθοποιός, κέρδισε αμέσως την προσοχή του κοινού και παρόλο που ο ρόλος της ήταν στο τέλος λίγο αμφίσημος, ο κόσμος την αγάπησε και την στήριξε.

Επίσης εχει συμμετάσχει σε παραστάσεις κυριως απο το 2010 εως και το 2017. Μερικες απο τις οποίες, Shopping and Fucking, Πλατονοφ, Δεσποινις Τζούλια, Ακριβώς στο τελος του Κόσμου, Μπερναρντα Αλμπα, Καζιμιρ και Καρολίνα. Κυρίως ως πρωταγωνίστρια και ανηκει στην ομαδα Cartel με τον Βασίλη Μπισμπικ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments