Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Έκλεισε Λούντκβιστ

Παναθηναϊκός: Έκλεισε Λούντκβιστ
Παναθηναϊκός: Όπως όλα δείχνουν ο 24χρονος Σουηδός έρχεται στο «τριφύλλι» ως δανεικός για ένα χρόνο

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ράμον Λούντκβιστ, καθώς  οι άνθρωποι του Τριφυλλιού τα βρήκαν σε όλα με την Χρόνιγκεν, όπως σημειώνουν και οι Ολλανδοί.

Ο 24χρονος Σουηδός έρχεται στον Παναθηναϊκό  ως δανεικός για ένα χρόνο, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς, με τους πράσινους να πρέπει να δώσουν ένα ποσό κάτω του 1 εκατ. ευρώ.

Στο ολλανδικά Μέσα γίνεται λόγος για επέκταση του συμβολαίου του Λούντκβιστ με την Χρόνινχεν κατά έναν χρόνο ακόμη, μέχρι το καλοκαίρι του 2024 πριν δοθεί δανεικός στον Παναθηναϊκό.

Λίγα λόγια για τον Ραμόν Λούντκβιστ

Προϊόν της ακαδημίας της PSV, δημιουργικό 8άρι και ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην καλή περσινή σεζόν της Χρόνινγκεν, είναι ο Ραμόν Λούντκβιστ που εξετάζει ο Παναθηναϊκός.

Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, με ρίζες από την Νικαράγουα(εξ ου και το Ραμόν), αποτελεί γέννημα θρέμμα της ακαδημίας της PSV. Στην δεύτερη ομάδα του ολλανδικού συλλόγου έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις (50 παιχνίδια, 8 γκολ, 16 ασίστ) αλλά δεν μπόρεσε να καθιερωθεί σην πρώτη ομάδα, καθώς έπαιξε μόλις σε 6 ματς. Συνέχισε στην Μπρέντα (5 ασίστ σε 17 αγώνες) και η παρουσία του εκεί τον οδήγησε στην Χρόνινγκεν, της οποίας αποτελεί βασικό γρανάζι και έναν από τους λόγους της πολύ καλής περσινής πορείας της ομάδας. Με την πράσινη φανέλα έχει παίξει σε 48 αναμετρήσεις και μετρά 8 γκολ και 4 ασίστ.

Στα περισσότερα ματς της καριέρας του έχει αγωνιστεί ως επιθετικός μέσος και μετά ως κεντρικός μέσος με εντολή να παίζει ψηλότερα στο γήπεδο. Είναι 1.83 μ. και σύμφωνα με τους Ολλανδούς τα δυνατά του χαρακτηριστικά είναι η τεχνική, η αντίληψη στην δημιουργία και η απειλή από απόσταση με μακρινά σουτ. Χωρίς, φυσικά, να αμελεί τις αμυντικές του υποχρεώσεις. Χαρακτηριστικά τα οποία ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό που ψάχνει ο Γιοβάνοβιτς για τους Πράσινους.

Όπως αναφέρουν στην πατρίδα του, ο Λούντκβιστ θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και είναι πιθανό να ψάχνεται για τον επόμενο προορισμό της ποδοσφαιρικής του ζωής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments