Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [22/08/2021]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [22/08/2021]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό για τα δώδεκα ζώδια δίνει ώθηση σε μερικά την ώρα που για άλλα δεν υπάρχουν τόσο θετικά μηνύματα.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την σπάνια ευκαιρία να ασχοληθείτε με διάφορα θέματα και να κάνετε κήρυγμα στους άλλους. Το αν αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή ή όχι είναι άλλο θέμα. Οι άνθρωποι συνήθως δεν απολαμβάνουν να τους λένε πώς να συμπεριφέρονται ή γιατί πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουν διάφορα πράγματα. Αν θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση σας ζωντανή, καλύτερα να αλλάξετε συμπεριφορά.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Το τι θα κάνετε όμως με αυτές εξαρτάται από εσάς. Η σημερινή είναι μια μέρα όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα από όσα περιμένατε και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάτι ιδιαίτερο πέρα από μια συνηθισμένη συζήτηση. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σας με κάποιον εάν μιλήσει ξαφνικά για κάτι που δεν έχει αναφέρει ποτέ.

Δίδυμος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει πολλές δυνατότητες. Κάποιες από αυτές θα τις απολαύσετε, ενώ άλλες θα σας αφήσουν παγερά αδιάφορους. Θα χαρείτε τις συζητήσεις που θα κάνετε με τον/την σύντροφό σας, οι οποίες ίσως είναι αρκετά αποκαλυπτικές, αλλά μπορεί να μην σας αρέσει που σας ζητά να αλλάξετε τον χαρακτήρα ή την συμπεριφορά σας. Σκεφτείτε καλά πριν απαντήσετε. Μπορεί να δημιουργηθούν διαφόρων ειδών παρεξηγήσεις.

Καρκίνος

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε κάτι θετικό ενώ ο/η σύντροφός σας γκρινιάζει. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει κάθε είδους συζητήσεις, κουτσομπολιά, σκέψεις και φιλοσοφικές συζητήσεις. Αν και αυτό είναι καλό μέχρι ενός σημείου, η υπερβολή μπορεί να σας εξαντλήσει. Εάν τυχαίνει να έχετε κάτι να κάνετε ή κάπου να πάτε, θα μπορούσατε να γλιτώσετε ώρες πλήξης.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δίνει μια πιο πνευματώδη χροιά στην ερωτική σας ζωή. Υπάρχουν προφανώς πολλά προς σκέψη και συζήτηση. Φαίνεται ότι υπάρχει διάκριση μεταξύ του να μιλάμε για θέματα που ερεθίζουν την σκέψη μας ή για πιο τετριμμένα ζητήματα. Αν μπορεί ο ένας να καταλάβει ακριβώς τι εννοεί ο άλλος, τότε θα είχατε μια καλή μέρα. Μην περιμένετε πολλή δράση σήμερα.

Παρθένος

Αυτή δεν είναι μια μέρα που θα θεωρούσατε ρομαντική με την κλασική έννοια της λέξης. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα αφιερώσετε πολύ χρόνο συζητώντας λεπτομερώς τι σημαίνει όταν ο ένας από εσάς κάνει αυτό και ο άλλος εκείνο. Μπορεί να μπλεχτείτε στη δίνη των αναμνήσεων ή να προσπαθήσετε να αναλύσετε διεξοδικά τις καταστάσεις, ελπίζοντας να βρείτε την απάντηση. Τελικά, όλα είναι μάταια. Ποιος νοιάζεται ούτως ή άλλως; Μέχρι αύριο κανείς από εσάς δεν θα το κάνει.

Ζυγός

Εσείς περισσότερο από τον καθένα μπορεί να θεωρήσετε τη σημερινή μέρα εξαιρετικά διεγερτική – πνευματικά μιλώντας. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να περάσετε πολλές ευτυχισμένες ώρες μιλώντας και κάνοντάς σχέδια και όνειρα. Μπορείτε να ψάξετε το βαθύτερο νόημα σε αγαπημένα σας ποιήματα ή φιλοσοφικά δοκίμια και σιγά σιγά να αποκαλύψετε τι κρύβεται πίσω από ένα πέπλο υπονοούμενων. Αυτή είναι μια μέρα που θα θυμάστε για πολύ καιρό.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα είναι κάπως άχρωμη για τα γούστα σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι έχετε πολλές πιθανότητες να περάσετε τη μέρα σας με σοβαρές συζητήσεις αντί να απολαύσετε ηδονικές στιγμές γεμάτες συναίσθημα. Το καλύτερο που μπορείτε να ελπίζετε είναι να προσπαθήσετε να πείσετε τον/την αγαπημένο/η σας να δείτε μαζί μια ρομαντική ταινία με την προοπτική να την αξιολογήσετε.

Τοξότης

Είστε αρκετά ανυπόμονοι σήμερα. Μπορεί να μην υπάρχει αρκετή δράση για να σας παρακινήσει. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε για ένα ευρύ φάσμα πραγμάτων, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να προχωράει σε υλοποίηση. Γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων, με λεπτομέρειες και κάνετε σχέδια. Αυτό είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε;

Αιγόκερως

Σήμερα απολαμβάνετε την πνευματώδη ατμόσφαιρα που δημιουργεί το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Δεν υπάρχει τίποτα που να σας αρέσει περισσότερο από το να παίρνετε ένα θέμα συζήτησης και να εξερευνάτε από όσο το δυνατόν περισσότερες διαφορετικές γωνίες. Η σημερινή μέρα σας προσφέρει απεριόριστα θέματα και απόψεις – από κουτσομπολιά των σταρ μέχρι φιλοσοφία. Στο τέλος της μέρας θα αισθανθείτε μια βαθιά ικανοποίηση.

Υδροχόος

Θα βρείτε τη σημερινή μέρα αναζωογονητική, αρκεί να είστε με το κατάλληλο άτομο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα εξωστρεφή και κοινωνική μέρα με πολλές ευκαιρίες, αλλά ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να μην είναι ο καλύτερος άνθρωπος για να την μοιραστείτε. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να συζητήσετε μερικά αξιόλογα θέματα. Αν σας αρέσουν οι γκαλερί τέχνης ή οι εκθέσεις, τότε είναι μια καλή στιγμή να πάτε και να δείτε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα. Βγείτε για ένα ρομαντικό δείπνο στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Θα έχετε πολλά να συζητήσετε.

Ιχθύς

Από τα κίνητρά σας θα εξαρτηθεί από το αν θα απολαύσετε ή όχι την σημερινή μέρα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας εμπλέξει σε κάποιες φιλοσοφικές και περίπλοκες συζητήσεις. Μετά από ώρες που θα κουνάτε το κεφάλι σας με συγκατάβαση, μπορεί να πάρετε κάτι που σας ενδιαφέρει: την αμέριστη προσοχή του/της αγαπημένου/αγαπημένης σας. Δεν είχατε σκοπό να τα περάσετε όλα αυτά για το τίποτα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments