Ελλάδα

Νανά Ταπάσκου: Πέθανε το γνωστό μοντέλο των 90’s

Νανά Ταπάσκου: Πέθανε το γνωστό μοντέλο των 90’s
Πέθανε η Νανά Ταπάσκου: Το γνωστό μοντέλο έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή και η απώλεια της έχει σκορπίσει θλίψη.

Η Νανά Ταπάσκου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε πολύ νεαρή ηλικία και η απώλεια της έχει προκαλέσει θρήνο στον χώρο της μόδας και της showbiz γενικότερα. Η Νανά Ταπάσκου ήταν γνωστό μοντέλο που μεσουρανούσε στα 90’s. Είχε ασχοληθεί, επίσης, με την υποκριτική και το τραγούδι, ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε στις Σέρρες.

Μάλιστα, έγινε γνωστή συμμετέχοντας στα Playmate του 1999, μέσα από τα οποία ξεκίνησε η καριέρα της στον χώρο της μόδας. Επίσης, είχε κυκλοφορήσει ένα CD single με τίτλο “Ό, τι Αγαπώ”, ενώ πραγματοποίησε και κάποιες εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά της επαρχίας.

Η μελαχρινή καλλονή έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή, χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της.

Λίγα λόγια για τη Νανά Ταπάσκου

Έκανε τα πρώτα της βήματα συμμετέχοντας στο διαγωνισμό ομορφιάς Playmate το 1999, χωρίς ωστόσο να κερδίσει κάποιον τίτλο, ενώ αργότερα ασχολήθηκε με την υποκριτική αλλά και το τραγούδι, με συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές όπως ο «Ιούδας φιλούσε υπέροχα» και «Λόλα».

Στην πορεία η Νανά Ταπάσκου αποφάσισε να αφήσει πίσω της τα φώτα της δημοσιότητας και το χώρο της showbiz, επιλέγοντας να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον Μαυρουδή Αναγνωστάρα, μαζί με τον οποία απέκτησε δυο παιδιά.

Τα τελευταία χρόνια η Νανά Ταπάσκου ζούσε μόνιμα στις Σέρρες οπού μαζί με τον σύζυγό της διατηρούσαν καφέ ενώ εκείνη εκείνη και εκπομπή στο τοπικό ραδιόφωνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments