Πολιτική

Οικονόμου: Απαντά στον Αλέξη Τσίπρα

Οικονόμου: Απαντά στον Αλέξη Τσίπρα
Οικονόμου: Απάντηση στον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Οι αριθμοί για τον κ. Τσίπρα ήταν πάντοτε εργαλείο διαστρέβλωσης της πραγματικότητας» τόνισε σε δήλωσή του ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Οικονόμου σε δηλώσεις του σήμερα μίλησε για τα test rapid test και το κόστος τους, για τους ανεμβολίαστους.

Οικονόμου: «Μελλοντολόγος ο Αλέξης Τσίπρας»

«Πριν ακόμη ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής, ως μελλοντολόγος ανακοινώνει αριθμούς για το πόσα παιδιά δεν θα μπουν στο Πανεπιστήμιο. Και την ίδια στιγμή απαξιώνει ευθέως τα Δημόσια ΙΕΚ στα οποία θα μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση και επαγγελματική κατάρτιση υψηλού επίπεδου όσοι το επιθυμούν» είπε ο κ. Οικονόμου, και παρουσίασε τα εξής στοιχεία: «Για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς οι αριθμοί ξανά τον διαψεύδουν. Από 155.684 vouchers το 2019 έχουμε 167.031 το 2021». Οικονόμου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τον κ.Τσίπρα ότι «ή δεν γνωρίζει ή αποκρύπτει ότι καμία αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα για βρεφικούς, βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς και δομές για παιδιά με αναπηρία δεν απορρίφθηκε». Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου ο κ. Τσίπρας «αδιαφορεί για την ανάγκη αναδιοργάνωσης των προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού με κανόνες και διαφάνεια για να μπορούν ακόμη περισσότεροι να συμμετέχουν και κυρίως να αθλούνται πραγματικά».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατέληξε τονίζοντας ότι για την κυβέρνηση το δημόσιο υπάρχει για να προάγει το καλό των πολιτών. «Για αυτό και με στοχευμένες πολιτικές εκπληρώνουμε την υποχρέωση της πολιτείας να παρέχει σε κάθε παιδί, σε κάθε νέα και νέο που το επιθυμεί ό,τι χρειάζονται για την ευημερία και την προκοπή τους» πρόσθεσε.

Τι είχε γράψει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Facebook

«30.000 εισακτέοι λιγότεροι στα ΑΕΙ. 120.000 εκτός μαζικού αθλητισμού. 83.000 παιδιά -ένα στα τρία!- εκτός παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Facebook. «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εντελώς ανίκανη να σβήσει μια φωτιά, αλλά εξαιρετικά ικανή να διευρύνει τις ανισότητες και να υπονομεύει το δημόσιο συμφέρον έναντι των ιδιωτικών», σημειώνει ο κ. Τσίπρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments