Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [24/08/2021]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [24/08/2021]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό για τα δώδεκα ζώδια δίνει ώθηση σε μερικά την ώρα που για άλλα δεν υπάρχουν τόσο θετικά μηνύματα.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να πείτε σε κάποιους κοντινούς σας ανθρώπους μερικές σκληρές αλήθειες. Αλλά μην το κάνετε, αν δεν θέλετε να ακούσετε κάποια πράγματα και για τον εαυτό σας. Θα ήταν καλύτερα αν μπορούσατε να μιλήσετε από καρδιάς για αυτό που πραγματικά νιώθετε, και όχι για αυτό που νομίζετε ότι πρέπει να αισθάνεστε. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο και η συνειδητοποίηση της θα επηρεάσει ανάλογα την συμπεριφορά σας.

Ταύρος

Μερικές φορές βρίσκετε τις ειλικρινείς συζητήσεις αρκετά ανησυχητικές. Εισβάλλουν στην χαλαρή σας ρουτίνα, φέρνοντας μαζί τους μια στενόχωρη αύρα. Ωστόσο, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι θα πρέπει απλώς να γίνουν. Θα δείτε ότι δεν θα είναι τόσο άσχημα και ο/η σύντροφός σας πιθανότατα θα χαρεί να μιλήσει για κάτι που επίσης θέλει να ξεκαθαρίσει.

Δίδυμος

Ίσως θα προτιμούσατε να αγνοήσετε το σημερινό πλανητικό σκηνικό, καθώς θα σας αναγκάσει να κοιτάξετε πιο βαθιά ορισμένα γεγονότα που σας αφορούν, που μπορεί να μην είστε αρκετά έτοιμοι ή ικανοί να αντιμετωπίσετε. Ο/Η σύντροφός σας, ωστόσο, είναι πρόθυμος/η να σας βοηθήσει και θα προσπαθήσει να σας ενθαρρύνει με τον τρόπο του/της. Εξετάστε αυτά που πρέπει και απορρίψτε τα υπόλοιπα.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας φέρνει σε ένα σημείο όπου πλέον δεν μπορείτε να παραμείνετε σιωπηλοί για ένα συγκεκριμένο θέμα. Δεν μπορείτε να κρύβεστε άλλο πίσω από ένα χαμογελαστό προσωπείο αλλά θα πρέπει να δείξετε τον πραγματικό σας χαρακτήρα. Πείτε τα πράγματα όπως είναι – χωρίς περιττά φτιασίδια. Τότε το χαμόγελό σας θα είναι αυθεντικό, οι δυσκολίες θα εξαφανιστούν μπροστά στα μάτια σας και θα αισθανθείτε θεραπευμένοι μέσα και έξω.

Λέων

Οι συζητήσεις θα μεταμορφώσουν τις σχέσεις σας σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι έχετε επιλογές που μπορούν να σας αποφέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Η παγίδα είναι ότι πρέπει να γνωρίζετε τα κίνητρα σας. Εάν θέλετε να κρατήσετε τα πράγματα όπως είναι στην σχέση σας, μπορείτε να το κάνετε με τη δύναμη του λόγου. Αν πάλι θέλετε να κάνετε αλλαγές και πάλι θα τα καταφέρετε με τα λόγια. Η επιλογή είναι δική σας.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας φέρνει σε ένα ενδιαφέρον σημείο καμπής στη ζωή σας, που θα σας κάνει να σκεφτείτε σοβαρά. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή την κοσμική ενέργεια για να δώσετε στον εαυτό σας μια δεύτερη ευκαιρία. Εάν αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές, αυτή είναι η ευκαιρία σας. Καλό θα ήταν να μην υπεκφεύγετε. Καλύτερα να φτάσετε απευθείας στην ουσία του θέματος.

Ζυγός

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη των λέξεων σήμερα για να κάνετε τη διαφορά στην ερωτική σας ζωή. Εάν πρέπει να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές, τότε η ενέργεια της σημερινής μέρας θα σας βοηθήσει σε αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να μοιραστείτε τις απόψεις σας επί ίσοις όροις με τον/την σύντροφό σας.

Σκορπιός

Καλό θα είναι να βγείτε από το καβούκι σας σήμερα και να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι εποικοδομητικό για την κατάστασή σας. Μην κρύβεστε άλλο πίσω από το δάχτυλο σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να πείτε τη γνώμη σας αν αντέχετε να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς. Μην προσπαθείτε να πιέσετε τον/την σύντροφό σας κάνοντας τον/την να αισθανθεί ενοχές ή να τον/την καπελώσετε, καθώς για να πετύχει θα πρέπει και οι δύο να είστε σε θέση να μιλησετε από καρδιάς.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να καταλάβετε καλύτερα γιατί τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν ορισμένα ενοχλητικά περιστατικά. Χρησιμοποιήστε τη συζήτηση για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορείτε να καταλήξετε σε μια υπέροχη συμφωνία, αρκεί να είστε έτοιμοι να δώσετε ο ένας στον άλλον, αντί να πάρετε. Αυτό θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Χρησιμοποιήστε την αγάπη σας για να μπορέσετε να επουλώσετε πληγωμένα συναισθήματα και την ικανότητα σας να βρίσκετε το καλό σε κάθε κατάσταση. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε το επάγγελμα που θέλατε κατά βάθος να ακολουθήσετε – αυτό του ψυχαναλυτή. Μπορείτε να μπείτε βαθιά στο μυαλό και την καρδιά του /της αγαπημένου /αγαπημένης σας και θα χαρείτε με όσα θα ανακαλύψετε. Θα απολαύσετε ιδιαίτερα τη διαδικασία.

Υδροχόος

Μερικές φορές αποφεύγετε το είδος της συζήτησης που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας φέρνει στο σημείο όπου, όσο όμορφα και αν περνάτε με τον/την σύντροφό σας θα πρέπει να σφίξετε τα δόντια και να πείτε αυτό που σκέφτεστε. Ό, τι κι αν είναι, καλύτερα να το βγάλετε προς τα έξω παρά να το κρατάτε μέσα σας και να υποφέρετε.

Ιχθύς

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να συζητήσετε κάτι με τον/την σύντροφο σας ή κάποιο στενό φίλο. Μπορεί να αφορά ένα δύσκολο θέμα και καθώς πιθανότατα θα είναι μια πολύ λεπτή και προσωπική συζήτηση, θα μάθετε πολλά για τις δικές σας αντιδράσεις και τις δικές του/της. Μην αγχώνεστε. Η ενέργεια της μέρας θα διασφαλίσει μια ομαλή διεξαγωγή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments