Πολιτική

Κώστας Σρέκας: Έβαψαν με μπογιές συνθήματα στους τοίχους του σπιτιού του

Κώστας Σρέκας: Έβαψαν με μπογιές συνθήματα στους τοίχους του σπιτιού του
Κώστας Σρέκας: Καταδικάζουμε την επίθεση αλλά και τις πρακτικές που την υποκίνησαν», δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Συνθήματα με κόκκινη μπογιά έγραψαν μέλη του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα το βράδυ της Πέμπτης.

Για φασιστική επίθεση «από τους τραμπούκους του Ρουβίκωνα» έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναφέροντας ότι επικαλούνται «κάποια από τα fake news που διακινούνταν, την ώρα της μάχης με τις φλόγες, προκειμένου να πληγεί η κυβέρνηση».

«Το σπίτι του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα δέχθηκε σήμερα επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβίκωνα. Οι τραμπούκοι της οργάνωσης επικαλούνται για την φασιστική τους επίθεση κάποια από τα fake news που διακινούνταν, την ώρα της μάχης με τις φλόγες, προκειμένου να πληγεί η κυβέρνηση.

Καταδικάζουμε την επίθεση αλλά και τις πρακτικές που την υποκίνησαν», δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για την επίθεση στο σπίτι του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα.

Στον τοίχο του σπιτιού υπήρχε με σπρέι η ονομασία της οργάνωσης «Ρουβίκωνας», ενώ σε περίοπτη θέση είχαν γράψει: «Κράτος εμπρηστών», αναφερόμενοι στις πρωτοφανείς πυρκαγιές που έκαψαν πολύ μεγάλο μέρος της χώρας και τις καταγγελίες από κατοίκους που έχασαν τις περιουσίες τους και έλεγαν πως η αστυνομία εμπόδιζε την προσπάθεια εθελοντών και πυροσβεστών, διότι υπήρχαν κυβερνητικές εντολές μη κατάσβεσης της φωτιάς, ενώ η επιλογή της οικείας του του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα στο Κρυονέρι, έγινε διότι μπορεί να κάηκαν οι υπόλοιπες κατοικίες της περιοχής, αλλά η συγκεκριμένη έμεινε άθικτη, όπως τονίζουν τα μέλη της οργάνωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments