Αθλητισμός

Ρονάλντο: Πότε θα κάνει το ντεμπούτο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρονάλντο: Πότε θα κάνει το ντεμπούτο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον όλοι περιμένουν τον αγώνα που θα τον ξαναδούν να φοράει τη φανέλα των “κόκκινων διαβόλων”. Δύσκολα όμως τα πράγματα ώστε να ξανά φορέσει την φανέλα με το αγαπημένο του 7.

Όλο το Μάντσεστερ -αλλά και η ποδοσφαιρική Ευρώπη- ασχολείται με την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουνάιτεντ και το πότε θα κάνει το… νέο του ντεμπούτο στο “Ολντ Τράφορντ”.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να αγωνιστεί στις 11 Σεπτεμβρίου στην εντός έδρας αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Νιουκάστλ.

Όσα αναφέρουν τα Βρετανικά ΜΜΕ για την φανέλα του Ρονάλντο

Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ πάντως είναι πολύ πιθανό να δουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο μάλλο νούμερο εκτός από το αγαπημένο του 7. Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ στην Premier League απαγορεύεται να αλλάζεις νούμερο.

Στη Γιουνάιτεντ το Νο 7 το φοράει ο Έντισον Καβάνι, επομένως μετά τον Λιονέλ Μέσι και ο Πορτογάλος είναι πιθανό να αγωνιστεί με άλλο νούμερο από αυτό που τον έχουμε συνηθίσει.

Ο Κριστιάνο φορούσε το νούμερο 28 στην Sporting CP πριν πάει για πρώτη φορά στην Μάντσεστερ. Αυτή τη στιγμή διαθέσιμα είναι τα: 12, 15, 24, 30, 31, 33, και 35.

Η Γιουβέντους θα πάρει ένα ποσό κοντά στα 29 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που είχε ορίσει ως βάση στις διαπραγματεύσεις της για τον Πορτογάλο, στον οποίο η Γιουνάιτεντ θα δώσει συμβόλαιο για δύο χρόνια και ετήσιες απολαβές 25 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους.

Έτσι, ολοκληρώνεται μία τεράστια επιστροφή, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο λογικά να υπογράφει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του, με την ομάδα που τον έκανε ευρέως γνωστό σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι πληροφορίες για το ντεμπούτο του Ρονάλντο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει εκτός έδρας με την Wolves για την Premier League το βράδυ της Κυριακής, αλλά δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε τον Πορτογάλο άσο σε αυτό το παιχνίδι.

Πριν αποχωρήσει από την Γιουβέντους, ο Ρονάλντο είχε έναν τραυματισμό στο χέρι κατά τη διάρκεια της προπόνησης, κάτι που μάλλον θα τον αφήσει εκτός προγράμματος.

Κατά πάσα πιθανότητα ο Κριστιάνο θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στις 11 Σεπτεμβρίου όταν η ομάδα του αντιμετωπίζει την Newcastle στο Old Trafford όπως αναφέρει η Marca.

ΑΓΙΑ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments