Ελλάδα

Δικηγόρος Σεμέδο: Αρνείται τις κατηγορίες του βιασμού

Δικηγόρος Σεμέδο: Αρνείται τις κατηγορίες του βιασμού
Δικηγόρος Σεμέδο: Ο συνήγορος του παίκτη διατύπωσε την θέση ότι ο πελάτης του δεν προέβη ποτέ στον βιασμό που καταγγέλλει η 17χρονη.

Σοκ έχει προκαλέσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η σύλληψη του Σεμέδο με την κατηγορία του βιασμού μιας 17χρονης κοπέλας και αύριο (31/8) θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ο δικηγόρος του παίκτη διατύπωσε την υπερασπιστική γραμμή για τον πελάτη του, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις κατά την έξοδο από το γραφείο του ανακριτή ο Σταύρος Γεωργόπουλος ξεκαθάρισε ότι ο εντολέας του αρνείται όσα του καταλογίζονται. Σημείωσε, δε, ότι η καταγγέλλουσα είπε ψέματα στον άσο του Ολυμπιακού για την ηλικία της και ότι όσα συνέβησαν ήταν με τη συναίνεσή της.

“Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία”

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωση μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», ανέφερε συγκεκριμένα.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως είναι 19 ετών, λέγοντας:

«Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

Δείτε το βίντεο

Η καταγγελία της ανήλικης

Όπως καταγγέλλει η 17χρονη κοπέλα, βρισκόταν με τον ποδοσφαιριστή σε ένα μπαρ στον Ωρωπό και έπιναν ποτό. Όπως ισχυρίζεται εκείνος τη μέθυσε και την πήγε σπίτι του στη Γλυφάδα όπου τη βίασε. Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του παίκτη το οποίο εκτελέστηκε, και συνελήφθη στο σπίτι του.

Η κοπέλα εξετάζεται από ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επικοινωνία με τον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Σύμφωνα με το αθλητικό ρεπορτάζ ο Σεμέδο δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και είναι προς μεταγραφή, ενώ μάλιστα είχε μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα ματς με τη Σλόβαν. Μάλιστα, η μεταγραφή του στη Γούλβς δεν προχώρησε διότι υπήρχε πρόβλημα με τη βίζα για την Αγγλία λόγω παλαιότερης υπόθεσης που είχε με τις Αρχές, ενώ τον θέλουν οι 3 μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας, Μπενφίκα, Πόρτο και Σπόρτινγκ, αλλά και η Τορίνο στην Ιταλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments