Θέσεις Εργασίας

ΟΑΕΔ: Προγράμματα για 20.000 ανέργους – Ποιους αφορούν

ΟΑΕΔ: Προγράμματα για 20.000 ανέργους – Ποιους αφορούν
ΟΑΕΔ: Στα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ αναφέρθηκε ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης αλλά και σε αυτά που θα δημιουργηθούν το επόμενο διάστημα.

Στα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ αναφέρθηκε ο Διοικητής του Οργανισμού κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης αλλά και σε αυτά που θα δημιουργηθούν το επόμενο διάστημα. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Πρωτοψάλτης σημείωσε πως υπάρχουν προγράμματα που “τρέχουν” για ανέργους ενώ παράλληλα υπάρχει και η μαθητεία σε σχολές και ΙΕΚ του ΟΑΕΔ.

Ποια προγράμματα είναι “ανοιχτά” για την πρόσληψη ανέργων

Σύμφωνα με τον Διοικητή «είναι σε εξέλιξη δύο προγράμματα, 5.000 και άλλων 5.000 θέσεων, με επιχορήγηση πρόσληψης ανέργων, ηλικίας 30 ετών και άνω, που αφορούν σε όλη την Ελλάδα, εκτός από την Αττική και τα νησιά του Νότιου Αιγαίου». Σύμφωνα με τον κ. Πρωτοψάλτη «για την Αττική και τα νησιά του Νότιου Αιγαίου θα κοινοποιηθεί πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες, που θα αφορά σε 10.000 θέσεις εργασίας, για νέους 18-27 ετών, με τον ΟΑΕΔ να καλύπτει όλο το κόστος – και τον μισθό και τις εισφορές – προκειμένου να αποκτήσουν οι νέοι μας εργασιακή εμπειρία».

“Τρέχουν” προγράμματα σε όλη την Ελλάδα

Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ σημείωσε πως «τρέχουν» ακόμη πολλά προγράμματα σε όλη την Ελλάδα, όπως εκείνα για την επιδότηση μακροχρόνια άνεργων ηλικίας 55-67 ετών και για την επιδότηση 3.000 θέσεων για νέους 18-29 ετών, σε συγκεκριμένες περιφέρειες για απόκτηση εμπειρίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments