Lifestyle

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες μετά το χωρισμό τους

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες μετά το χωρισμό τους
Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: Οι δύο πρώην σύντροφοι βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη στη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης φωτογραφήθηκαν μαζί – μετά από συναυλία στην οποία παρέστησαν – στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά τον χωρισμό τους ένα μήνα νωρίτερα.

Οι «κακές γλώσσες» έλεγαν ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν αντάλλασσαν ούτε καλημέρα μετά από τον πολυσυζητημένο χωρισμό τους, τον περασμένο μήνα.

Μάλιστα, οι κακεντρεχείς υποστήριζαν ότι το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι βρισκόταν «στα μαχαίρια». Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια

Όμως τόσο ο Μιχάλης, όσο και η Ζέτα φρόντισαν να διαψεύσουν τις ….φήμες με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

Μακρυγιάννης - Μακρυπούλια

Παρότι ήταν σε διαφορετικές παρέες, βρέθηκαν και οι δυο τους το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Ηρώδειο.

Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια

Μετά το πέρας της συναυλίας, συναντήθηκαν και όπως αποδείχτηκε δεν υπήρχε τίποτε αρνητικό ανάμεσά τους καθώς δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί με αγαπημένους φίλους από τον καλλιτεχνικό χώρο. Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια

Μάλιστα, και οι δύο έδειχναν πολύ ευδιάθετοι και καθόλου αμήχανοι παρά το γεγονός ότι ήταν η πρώτη δημόσια κοινή τους εμφάνιση, μετά το τέλος της πολύχρονης σχέσης τους που έφτασε λίγο πριν από σκαλιά της εκκλησίας, αλλά τελικά δεν είχε happy end.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments