Θέσεις Εργασίας

ΔΕΔΔΗΕ: Θέσεις εργασίας για δέκα υπαλλήλους

ΔΕΔΔΗΕ: Θέσεις εργασίας για δέκα υπαλλήλους
ΔΕΔΔΗΕ: Στην πρόσληψη δέκα υπαλλήλων προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου - Ηπείρου (ΔΠΠ-Η) για την Περιοχή Αγρινίου.

Στην πρόσληψη δέκα υπαλλήλων προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου (ΔΠΠ-Η) για την Περιοχή Αγρινίου.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
  • Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύων
  • Χειριστών Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ΔΕΔΔΗΕ ΣΟΧ» σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

Υποβολή Αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ ΣΟΧ 1/2021 (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ) και να την υποβάλουν είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου Ηπείρου/Περιοχή Αγρινίου/Τομέας Υποστήριξης, Καψάλη 14, Τ.Κ. 30132 – ΑΓΡΙΝΙΟ, Ν. Αιτωλ/νίας, υπόψη κας Πατούλια Νίκης (τηλ. επικοινωνίας: 2641024324, εσωτ. 206), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στηνηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων με ηλεκτρονικό τρόπο κρίνεται με βάση την ημερομηνία ηλεκτρονικής αποστολής, ενώ το εμπρόθεσμο με συστημένη επιστολή κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Πρόσληψη

Η υπηρεσία προσλαμβάνει το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αμέσως μετά την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων. Η διάρκεια της απασχόλησης του εν λόγω προσωπικού δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 8 μήνες σε συνολικό χρόνο δώδεκα (12) μηνών. Μετά το πέρας του ως άνω χρόνου απασχόλησης οι συμβάσεις αυτές λύονται αυτοδίκαια, χωρίς καμία προειδοποίηση ή διατύπωση και χωρίς αποζημίωση. Παράταση ή ανανέωση της ίδιας σύμβασης ή σύναψη νέας σύμβασης κατά το αυτό ημερολογιακό έτος ή μετατροπή σε σύμβαση αορίστου χρόνου είναι άκυρες.

Ολόκληρη η προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments