Ελλάδα

Γνωστός καναλάρχης βγάζει νέα εφημερίδα

Γνωστός καναλάρχης βγάζει νέα εφημερίδα
Καναλάρχης εφημερίδα: Δείτε ποιος ιδιοκτήτης γνωστού τηλεοπτικού σταθμού εισέρχεται στον στίβο της έντυπης ενημέρωσης. Πότε κυκλοφορεί.

Σύντομα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στα περίπτερα όλης της χώρας μία νέα εβδομαδιαία εφημερίδα, ιδιοκτήτης της οποίας θα είναι γνωστός καναλάρχης.

Το εν λόγω έντυπο μέσο έχει ήδη στελεχωθεί ενώ ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά ώστε να κυκλοφορήσει έγκαιρα για να προλάβει τις εξελίξεις και τις εσωκομματικές διαδικασίες σχετικά με την εκλογή νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.

Της νέας εκδοτικής προσπάθειας ηγείται ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης που προχωράει με τη βασική ομάδα των συνεργατών του εκ των οποίων οι περισσότεροι προέρχονται από το κανάλι.

Καναλάρχης εφημερίδα

Ο Διονύσης Παναγιωτάκης έχει ισχυρή πολιτική φιλία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Διευθυντής της εφημερίδας θα είναι ο Δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης.

Καναλάρχης εφημερίδα: Λίγα λόγια για το γνωστό κανάλι

Το Action 24 είναι ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι περιφερειακής εμβέλειας. Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στην περιοχή του σχολικού συγκροτήματος Γκράβα (Σκιάθου 147 και Σκόκου). Εκπέμπει επίγεια ψηφιακά από 13 κέντρα εκπομπής στην Αττική και την Εύβοια και δορυφορικά μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας της NOVA και της COSMOTE TV (Θέση 650).

Ο σταθμός ξεκίνησε την λειτουργία του τον Οκτώβριο του 1990 από την περιοχή των Μεγάρων με την ονομασία TVM (TV Μέγαρα) και ιδρυτές το Σωτήρη Παπαηλία (ο οποίος ένα χρόνο πριν έστησε το Ράδιο Μέγαρα 104,2) και το Μιχαήλ Χάνδακα (ο οποίος έστησε το Κανάλι 107 99,7 νυν Athens DeeJay 95,2 και τον Atlantis FM). Το 1992 μετονομάστηκε σε TV Magic ενώ οι εγκαταστάσεις του μεταφέρθηκαν στον Πειραιά. Αποτελεί έναν από τους ιστορικότερους και κυριότερους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Αττικής.

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου 1994, αποχώρησε από τη μετοχική σύνθεση ο Σωτήρης Παπαηλίας και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του σταθμού εξαγοράστηκε από τον επιχειρηματία Ανδρέα Ζύγουρα. Ένα χρόνο μετά μετονομάστηκε σε Magic Πειραιά και αργότερα στα τέλη του 1998 σε Magic TV.

Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2000, ο σταθμός εξαγοράστηκε από τον επιχειρηματία Πέτρο Κόκκαλη. Από τότε μετέδιδε πρόγραμμα κυρίως αθλητικού περιεχομένου και εκπομπές της ομάδας του Ολυμπιακού. Το Μάιο του 2008 μετονομάστηκε σε Sport TV και τον Ιανουάριο του 2013 ο σταθμός άλλαξε ιδιοκτησία και σταδιακά μετονομάστηκε στο σημερινό του όνομα, Action 24, διακόπτοντας οποιαδήποτε σύνδεση με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments