Αθλητισμός

Κριστιάνο Ρονάλντο: Επιστροφή στο Κάρινγκτον μετά από 12 χρόνια

Κριστιάνο Ρονάλντο: Επιστροφή στο Κάρινγκτον μετά από 12 χρόνια
Κριστιάνο Ρονάλντο: Γύρισε εκεί που ξεκίνησαν όλα. Κάτοικος Μάντσεστερ ξανά ο CR7.

12 χρόνια πέρασαν από το 2009, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφηνε το Όλντ Τράφορντ για το Μπερναμπέου και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ζωή κάνει κύκλους και η μοίρα του CR7 έμελλε να τον στείλει ξανά στο Κάρινγκτον. Η μετακίνησή του από τη Γιουβέντους στους «Κόκκινους Διαβόλους» ολοκληρώθηκε με επιτυχία, παρά τη σφήνα της άσπονδης εχθρού της πόλης, τη Σίτυ.

Ο αρχηγός της Εθνικής Πορτογαλίας δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό (7/9)παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν για τα προκριματικά του Μουντιάλ λόγω τιμωρίας. Έτσι, μετέβη στην Αγγλία για να ξεκινήσει την πορεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manchester United (@manchesterunited)

Η πρώτη του ενέργεια ήταν να επισκεφθεί το προπονητικό κέντρο της ομάδας και να έχει μια κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον προπονητή, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος τον περίμενε να τον καλωσορίσει. Στη συνέχεια ο Πορτογάλλος σούπερ σταρ της στρογγυλής θεάς έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους και πλέον μετρά αντίστροφα για την επανεμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο με την φανέλα της Μάντσεστερ.>

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments