Video

Γιώργος Λιάγκας: Το άγριο «κράξιμο» στον Αλέξη Παππά και η δημόσια «συγγνώμη» στον Βασιλάκο

Γιώργος Λιάγκας: Το άγριο «κράξιμο» στον Αλέξη Παππά και η δημόσια «συγγνώμη» στον Βασιλάκο
Γιώργος Λιάγκας: Σχολίασε την πρεμιέρε του Bachelor.

Το ριάλιτι αγάπης του ALPHA με τον Αλέξη Παππά στον ρόλο του Bachelor έκανε πρεμιέρα, το βράδυ της Τρίτης (7/9). Η εκπομπή Το Πρωινό σχολίασε την πρεμιέρα και ο Γιώργος Λιάγκας να «κράζει» δίχως τέλος τον Αλέξη Παππά, τον οποίο 21 κοπέλες θέλουν να του «κλέψουν» την καρδία.

Γιώργος Λιάγκας: Το κράξιμο στον Αλέξη Παππά

«Μας έδινες πέρσι ρεπορτάζ ότι ο Αλέξης Παππάς είναι καταπληκτικός κι έχει ενθουσιάσει την παραγωγή. Ότι έχει μπει στον ρόλο και τα λοιπά… Εγώ χθες είδα έναν άνθρωπο στα δέκα λεπτά που είδα…», είπε και διέκοψε ζητώντας δημόσια «συγγνώμη» στον Παναγιώτη Βασιλάκο. «Οφείλω μια συγγνώμη στον Παναγιώτη Βασιλάκο. Ο Βασιλάκος καταρχήν είναι πιο ωραίος άντρας από τον Παππά, ήταν πολύ πιο καλός ηθοποιός ο Βασιλάκος σε σχέση με τον Παππά. Ο Παππάς ήταν άθλιος, άθλιος», είπε.

Στο bachelor, 21 δυναμικές γυναίκες τον διεκδικούν σθεναρά, ενώ εκείνος ψάχνει τη γυναίκα των ονείρων του, εκείνη που θα του “κλέψει” το μυαλό, την καρδιά και θα τον κατακτήσει με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της.

Ονειρικά ραντεβού, ρομαντικά τετ-α-τετ, πρωτόγνωρες εμπειρίες σε ειδυλλιακά τοπία θα φέρουν τον Bachelor πιο κοντά στη μία και μοναδική γυναίκα που θα του αλλάξει τη ζωή. Η γλυκιά προσδοκία του αληθινού έρωτα και η μαγεία της στιγμής προσφέρουν μία συγκλονιστική εμπειρία αγάπης, γεμάτη συναισθήματα.

Γιώργος Λιάγκας: Λίγα λόγια για αυτόν

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι Έλληνας παρουσιαστής με μεγάλη εμπειρία από διάφορες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Η καταγωγή του είναι από το Αργυροπούλι Τυρνάβου Λάρισας. Είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, από όπου πήρε το πτυχίο με βαθμό «λίαν καλώς».

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργαζόταν ως πιανίστας σε ένα piano-bar. Εκεί τον είδε ο σκηνοθέτης Κώστας Καραγιάννης και τον συμβούλεψε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, πράγμα που έγινε. Υπήρξε στέλεχος του πολιτικού και κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ στο ΣΚΑΪ (μετέπειτα Alpha) και αργότερα στο Star Channel, όπου παρουσίαζε και δελτία ειδήσεων. Στη δημοσιογραφία δάσκαλός του ήταν ο Σταμάτης Μαλέλης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments