Ελλάδα

Power of Love: Η Ελένη Πολυχρονοπούλου η παίκτρια ριάλιτι που συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης

Power of Love: Η Ελένη Πολυχρονοπούλου η παίκτρια ριάλιτι που συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης
Power of Love: Της ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στο μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου για διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και των Νοτίων Προαστίων. Η κακουργηματική κατηγορία της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ΄ επάγγελμα απαγγέλθηκε σε βάρος της γνωστής παίκτριας του Power of Love, η οποία είχε διαγωνιστεί στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ το 2019 και στον άνδρα που συνελήφθη για το ίδιο αδίκημα. Power of Love

Στον άνδρα ο οποίος συνελήφθη μαζί της ασκήθηκε επίσης ποινική δίωξη και για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του. Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή.

Τον άνδρα παρακολουθούσαν εδώ και ημέρες οι Αστυνομικοί, ο οποίος φαίνεται πως δρούσε για λογαριασμό της πρώην παίκτριας του ριάλιτι. Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ελέγξουν, εκείνος αντιστάθηκε. Άρχισε να κλωτσά και να κτυπά με γροθιές τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, και αποπειράθηκε να το βάλει στα πόδια. Όμως, τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για πρώην ποδοσφαιριστή με πλούσια συμμετοχή στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Μάλιστα ο κατηγορούμενος φέρεται να διατηρούσε κατάστημα cafe – bistro, με συνδιοκτήτρια την πρώην παίκτρια του Power of Love.

Υπενθυμίζεται ότι τις αρχές απασχόλησε και η περίπτωση γνωστού μοντέλου που βρέθηκε με σακουλάκια κοκαΐνης στο αυτοκίνητό της.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων. Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων. Νέα Σμύρνη

Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου. Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • δίκυκλη μοτοσυκλέτα
  • -3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments