Lifestyle

Σοφία Δανέζη: “Τρέλανε κόσμο” στο live του Big Brother

Σοφία Δανέζη: “Τρέλανε κόσμο” στο live του Big Brother
Η πρώην παίκτρια του reality βρέθηκε ως guest στο σημερινό show και η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη. Τι συμβουλές έδωσε.

Τράβηξε τα βλέμματα πάνω της η Σοφία Δανέζη στο live του Big Brother.

Σε ερώτηση την οποία δέχθηκε για τον Δημήτρη Κεχαγιά, απάντησε: «Είναι καλά ο άνθρωπος, να είναι καλά…».

Σοφία Δανέζη: Πρόκειται για ένα άτομο που ξεχώρισε στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» λόγω της εκρηκτικής της προσωπικότητας που διαθέτει.

Καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» ήταν καλεσμένη την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου η πρώην παίκτρια του Big Brother και τραγουδίστρια, Σοφία Δανέζη.

Πρόκειται για ένα άτομο που ξεχώρισε στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» λόγω της εκρηκτικής της προσωπικότητας που διαθέτει και στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον γνωστό παρουσιαστή μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» λοιπόν, η πρώην παίκτρια του Big Brother μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, για τη ζωή της στη Φρανκφούρτη, αλλά και για την παραμονή της στο Big Brother.

«Σαν άνθρωπος έχω μάθει να έχω τον χρόνο μου, είμαι νοικοκυρά, πιστή και μαγειρεύω υπέροχα. Δεν μπορώ τη διπλωματία, είναι λάθος καμιά φορά, αλλά δεν την μπορώ. Θέλω να λέμε αλήθειες με τους ανθρώπους που βρίσκομαι κοντά. Από το Big Brother έχω κρατήσει πολλά καλά. Εξακολουθώ να κάνω παρέα με την Αφροδίτη, τη Χριστίνα και τον Κεχαγιά. Ο Δημήτρης θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός μου φίλος και αυτό είναι», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τον λόγο που μπήκε στο Big Brother. «Νιώθω τυχερή που μπήκα στο Big Brother γιατί ήταν όνειρό μου να μπω εκεί, να με γνωρίσει ο κόσμος σαν καλλιτέχνη. Πήρα πολλή δημοσιότητα και για αυτό ακριβώς μπήκα. Δεν με πείραξε που έχασα γιατί τον στόχο μου τον έφτασα, όλο αυτό ήταν μία εμπειρία ζωής. Το ένιωθα πως δεν θα ήμουν η νικήτρια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments