Οικονομία

Άδωνις Γεωργιάδης για νεοφυείς επιχειρήσεις: Την εφαρμοσμένη έρευνα τη μετουσιώσουμε σε επιχειρηματική πράξη

Άδωνις Γεωργιάδης για νεοφυείς επιχειρήσεις: Την εφαρμοσμένη έρευνα τη μετουσιώσουμε σε επιχειρηματική πράξη
Άδωνις Γεωργιάδης για νεοφυείς επιχειρήσεις: Για τις νεοφυείς επιχειρήσεις στη χώρα μας αλλά και τις ενέργειες που κάνει το υπουργείο Ανάπτυξης σε αυτή την κατεύθυνση αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Για τις νεοφυείς επιχειρήσεις στη χώρα μας αλλά και τις ενέργειες που κάνει το υπουργείο Ανάπτυξης σε αυτή την κατεύθυνση αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως το υπουργείο ενδιαφέρεται όχι μόνο για τους εφευρέτες ως καταθέτες αλλά επιδιώκει να γίνουν οι εφευρέτες επιχειρηματίες σε ενημερωτική εκδήλωση του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας που πραγματοποιήθηκε με τίτλο «Καινοτομία και Ανάπτυξη από Αξιοποίηση Επιτευγμάτων της Έρευνας στην Ελλάδα». «Αυτά τα δυο χρόνια, το υπουργείο έχει θέσει τη βιομηχανική ιδιοκτησία στο επίκεντρο των προσπαθειών για την πρόοδο της βιομηχανικής έρευνας στην Ελλάδα, την πρόοδο της πατέντας, της επιστημονικής έρευνας και της αξιοποίησής της σε εμπορικές εφαρμογές. Φωτιά στην Αττική

Είμαι, επίσης, ευτυχής που σας ενημερώνω και πάλι σήμερα για ένα διαχρονικό αίτημα του ΟΒΙ, που ήταν η μεταφορά των Εμπορικών Σημάτων στο χαρτοφυλάκιό του. Αυτό έγινε ήδη πράξη και ολοκληρώνεται μέσα στους επόμενους μήνες. Συγχαίρω επίσης όλη την εξωστρέφεια και τις δράσεις που παρουσίασε ο ΟΒΙ μέσα στα τελευταία δυο χρόνια. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε μέσα στο οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων είναι να πάρουμε την εφαρμοσμένη έρευνα και να τη μετουσιώσουμε σε επιχειρηματική πράξη. Θα είμαστε μαζί σας μέχρι να έχουμε το αποτέλεσμα που θελουμε, και από όσο βλέπω από τον κόσμο που συμμετέχει σήμερα, η εκδήλωση του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments