Οικονομία

Αυξήσεις στο ρεύμα: Το 80% θα καλύπτεται από το κράτος

Αυξήσεις στο ρεύμα: Το 80% θα καλύπτεται από το κράτος
Αυξήσεις στο ρεύμα: Από το κράτος θα καλύπτεται το 80% των επικείμενων αυξήσεων στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος ανέφερε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Από το κράτος θα καλύπτεται το 80% των επικείμενων αυξήσεων στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος ανέφερε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ σημείωσε πως η επιδότηση θα αφορά τα τιμολόγια της ΔΕΗ και σημείωσε ότι και οι ιδιωτικές εταιρείες θα πρέπει να ακολουθήσουν διότι σε διαφορετική περίπτωση θα χάσουν πελάτες.

«Και βεβαίως αυτό θα πυροδοτήσει και τον ανταγωνισμό μεταξύ των εταιρειών έτσι ώστε σε πολλές περιπτώσεις αυτή η απορρόφηση της ακρίβειας να μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη. Και αυτό δεν σημαίνει μόνο ότι εξοικονομούν χρήματα τα νοικοκυριά αλλά και οι επιχειρήσεις έτσι ώστε να περιφρουρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να μην φορτώνονται βάρη που πολλές φορές μετακυλύουν στους καταναλωτές» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αύξηση στο επίδομα θέρμανσης

Αυξημένο θα είναι φέτος το επίδομα θέρμανσης καθώς θα υπάρξει και αύξηση κατά 20%.

Για τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ

«Έδειξε ο Μητσοτάκης ότι και ξέρει και καταλαβαίνει τις ανησυχίες των ανθρώπων και κυρίως συμμερίζεται τις ελπίδες τους, συμμερίζεται τη θέλησή τους να πετύχουν περισσότερα πράγματα και οι ίδιοι. Και αυτό καλύφθηκε από την πολιτική που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός σε μια σειρά από μέτρα για όλες τις κοινωνικές ομάδες» τόνισε ο κ. Οικονόμου υπογραμμίζοντας ότι τα μέτρα στήριξης της κοινωνίας θα δώσουν μια ανάσα στους πολίτες και σημαντικά κίνητρα στη νέα γενιά.

Για τα πλαστά πιστοποιητικά

«Σε ό,τι αφορά τις νοοτροπίες που δεν αντιλαμβάνονται τις πραγματικές ανάγκες του κόσμου έχουμε το πλαίσιο και τα θεσμικά εργαλεία έτσι ώστε η πολιτεία πολύ αποτελεσματικά να απαντήσει σε αυτούς τους λίγους επιόρκους που με αυτές τις ακραία παράνομες πράξεις στρέφονται κατά της κοινωνίας στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται με το εμβόλιο να ξαναπάρουμε τη ζωή μας πίσω στην πληρότητά της, σε ολόκληρη τη δημόσια σφαίρα σε μια ολόκληρη γκάμα δραστηριοτήτων. Αυτές οι λίγες περιπτώσεις και εντοπίζονται και άμεσα πειθαρχικά και μέσα από τη δικαιοσύνη θα δοθεί το μήνυμα» είπε συμπληρώνοντας ότι το κράτος δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, αυτό που είναι να κάνει θα το κάνει και γρήγορα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments