Ελλάδα

Γλυκά Νερά νέα: Στοιχεία «φωτιά» στα χέρια των δικαστικών αρχών

Γλυκά Νερά νέα: Στοιχεία «φωτιά» στα χέρια των δικαστικών αρχών
Γλυκά Νερά νέα: Τα ευρήματα των ερευνών δεν αποκλείεται να φέρουν στο φως σημαντικές λεπτομέρειες που μέχρι στιγμής δεν είχαν γίνει γνωστές.

Νέα δεδομένα έρχονται στην υπόθεση με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Αυτό γιατί μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσουν στα χέρια των δικαστικών αρχών τα αποτελέσματα των ερευνών τόσο από ηλεκτρονικές συσκευές, όσο κι από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Μετά από την εντολή των δικαστικών αρχών είχαν προχωρήσει στην άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου του δράστη, αλλά και στην ενδελεχή εξέταση της κάμερας που βρισκόταν στο σαλόνι της μεζονέτας των Γλυκών Νερών, που ήταν και ο χώρος της δολοφονίας που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Γλυκά Νερά νέα: Τι θα εξετάσουν οι αρχές

Οι αρχές, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, εξέτασαν τις κλήσεις που έκανε αλλά και που δέχτηκε τόσο κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα που σκότωσε την Καρολάιν, αλλά και τα τηλεφωνήματα που είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες. Παράλληλα ελέγχθηκαν οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών τόσο του ίδιου αλλά και όσων διέθετε μαζί με την Καρολάιν. Γλυκά Νερά νέα

Τέλος οι ειδικοί που εξέτασαν την κάμερα του σαλονιού, θα δώσουν το πόρισμα τους για το πότε αυτή βγήκε από τη θέση της αλλά και αν συμπίπτουν οι χρόνοι με αυτούς που έχει αναφέρει ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος. Μάλιστα τα αποτελέσματα από τις παραπάνω έρευνες δεν αποκλείεται να βρίσκονται στα χέρια των δικαστικών αρχών ακόμα και σήμερα.

Γλυκά Νερά νέα: «Έσπασε» τη σιωπή της η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – του δολοφόνου στα Γλυκά Νερά – σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της και μιλάει για τη σχέση της με την μικρή Λυδία αλλά και με τους γονείς της Καρολάιν.Γλυκά Νερά

Μιλώντας στο Star, η μητέρα του κατηγορούμενου είπε ότι «όπως υπαγορεύει η εισαγγελική εντολή, βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες το μήνα στο τέλος κάθε μήνα. Είναι σεβαστή η διαδικασία και από τις δύο πλευρές και η κάθε οικογένεια προσπαθεί να δώσει το χρόνο που χρειάζεται στην άλλη οικογένεια».

Οι δύο γιαγιάδες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, διατηρούν άριστη επικοινωνία, ενώ συχνή είναι και η επικοινωνία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου με τη μητέρα του για να μαθαίνει νέα για την κόρη του. Η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα εκδοθεί στις αρχές Οκτωβρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments