Ελλάδα

Εύβοια: Ακόμα δυο νέοι ξεψύχησαν στην άσφαλτο

Εύβοια: Ακόμα δυο νέοι ξεψύχησαν στην άσφαλτο
Εύβοια: Τα τροχαία δυστυχήματα είναι συχνό φαινόμενο στην Ελλάδα και πολλοί νέοι άνθρωποι αφήνουν την τελευταία τους πνοή στο οδόστρωμα.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ στα Ψαχνά Ευβοίας και συγκεκριμένα στην περιοχή Αγίου Γεωργίου – Κολοβρέχτη.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μια σφοδρή σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με δίκυκλο του οποίου οι επιβάτες είναι δυστυχώς νεκροί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η Πυροσβεστική και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Δύο αγόρια νεαρής ηλικίας, μόλις 19 ετών, έχασαν την ζωή τους από την θανατηφόρα σύγκρουση, ενώ ο οδηγός του ΙΧ, απεγκλωβίστηκε από τους εθελοντές πυροσβέστες των Ψαχνών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, φέροντας πολλαπλά τραύματα. Νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Αθήνας και είναι γιατρός σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του evima.gr. Στην περιοχή προκλήθηκε μποτιλιάρισμα για αρκετή ώρα, καθώς οχήματα που ακολουθούσαν, σταμάτησαν απότομα και προκλήθηκε καραμπόλα.

Ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς ο οποίος συντετριμμένος μίλησε στο evima. gr λέγοντας ότι, «δυστυχώς έχασαν δυο άνθρωποι τη ζωή τους από τη σύγκρουση ιχ αυτοκινήτου με δίκυκλο».

Τα αιτία του δυστυχήματος διερευνά το ΑΤ Ψαχνών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments