Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Οπαδοί της Κάντιθ φώναζαν “πού είναι ο Μέσι;”

Μπαρτσελόνα: Οπαδοί της Κάντιθ φώναζαν “πού είναι ο Μέσι;”
Μπαρτσελόνα: Εκατοντάδες οπαδοί της Κάντιθ που βρέθηκαν έξω από το γήπεδο της ομάδας τρόλαραν την αποστολή της Μπαρτσελόνα φωνάζοντας "πού είναι ο Λιονέλ Μέσι;".

Μετά τη βαριά ήττα στην Ευρώπη από την Μπάγερν με 3-0 στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, αλλά και την ισοπαλία με τη Γρανάδα (1-1) στη La Liga, η Μπαρτσελόνα αναζητά την εκτός έδρας νίκη-λύτρωση απέναντι στην Κάντιθ.

Η κατάσταση στη Βαρκελώνη ήδη μυρίζει “μπαρούτι” και η σχέση του Ρόναλντ Κούμαν με τον Τζουάν Λαπόρτα είναι σαν ένα τεντωμένο σχοινί, που είναι έτοιμο να σπάσει. Σαν να μην έφτανε μάλιστα, το κακό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια των “μπλαουγκράνα”, δέχθηκαν και το τρολάρισμα των οπαδών της Κάντιθ κατά την άφιξή τους στο στάδιο, οι οποίοι τους χλεύαζαν, φωνάζοντας “πού είναι ο Λιονέλ Μέσι;”.

Μπαρτσελόνα 1-1 Γρανάδα: Συνεχίζουν τις κακές εμφανίσεις με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα οι Μπλαουγκράνα.

Συνεχίζει την κακή της πορεία στο ξεκίνημα της φετινής, ποδοσφαιρικής, σεζόν η Μπαρτσελόνα. Οι Μπλαουγκράνα γκέλεραν ξανά, φέρνοντας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Γρανάδα, στο Καμπ Νου. Μάλιστα, κινδύνευσαν να χάσουν, αλλά τελικά γλίτωσαν την πανωλεθρία στο.. «παρά πένετε».

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν από τα αποδυτήρια με την «πλάτη στον τοίχο», καθώς οι Ανδαλουσιάνοι χτύπησαν με το καλημέρα πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Στα 85” σκόραραν με τον Ντουάρτε και κρατούσαν το σπουδαίο διπλό σε όλη τη διάρκεια του ματς. Εν τέλει λύγισαν στην εκπνόη της κανονικής διάρκειας, αφού στο 90′ οι Καταλανοί ισοφάρισαν με τον Αραούχο που γλίτωσε από το στραπάτσο την ομάδα της Βαρκελώνης.

Ο εφιάλτης με τους Ναζαρηνούς

Ο εφιάλτης ξαναγύρισε για την Μπαρτσελόνα μετά από 144 ημέρες! Μετά την ήττα-σοκ με 1-2 από την Γρανάδα που την έβγαλε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του περυσινού πρωταθλήματος (για να καταλήξει εντέλει στα χέρια της Ατλέτικο), οι δύο ομάδες έδωσαν εκ νέου ραντεβού στο Καμπ Νόου, αυτή τη φορά για την 5η αγωνιστική της φετινής La Liga, και αμφότερες φρόντισαν να πάρουν μέρος σε ένα συναρπαστικό και δραματικό ματς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments