Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αργεί το ντεμπούτο του Γκάρι Ροντρίγκες

Ολυμπιακός: Αργεί το ντεμπούτο του Γκάρι Ροντρίγκες
Ολυμπιακός: Χρειάζεται χρόνο ο Γκάρι Ροντρίγκες καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμος στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Ο έμπειρος εξτρέμ, που διάλεξε την φανέλα με το νο.77, χρειάζεται ακόμα αρκετές μέρες δουλειάς και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον υπολογίζει για τα επόμενα ματς.

Ο Ροντρίγκες θα… τρέξει για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (3/10), όμως όλα δείχνουν ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τα ματς των Εθνικών ομάδων.

To πρόγραμμα του Ροντρίγκες

Η αλήθεια είναι ότι ο 31χρονος εξτρέμ έκανε φουλ ατομικό πρόγραμμα από την ημέρα που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ, προκειμένου να μην χρειαστεί πολύ χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Με τον Παναθηναϊκό λοιπόν αναμένεται να προσφέρει ορισμένες από τις λύσεις που θα ψάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να φύγει η ομάδα του νικήτρια από το Καραϊσκάκη. Προς το παρόν δεν είναι έτοιμος για να μπορέσει να στηριχθεί πάνω του ο Πορτογάλος τεχνικός για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (22/9, 18.15).

Εδώ και τέσσερις μέρες δουλεύει εντατικά στον Ρέντη και στόχος είναι να καταφέρει να χρησιμοποιηθεί για ένα εύλογο χρονικό διάστημα σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, όπως είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο σε περίπου δύο εβδομάδες.

Ο Μαρτίνς εκτός από τα άκρα της επίθεσης, τον έχει στο μυαλό του και για πίσω από τον επιθετικό, και για δεύτερο φορ, αλλά και για την κορυφή της επίθεσης σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα με τους Ελ Αραμπί και Τικίνιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments