Αθλητισμός

Τράκαρε ο Φορτούνης

Τράκαρε ο Φορτούνης
Φορτούνης: Ενώ ήταν μέσα στο τζιπ του και είχε ανάψει φλας για να μπει στο γκαράζ του σπιτιού του, ένα μηχανάκι προσπάθησε να κάνει προσπέραση.

Ο Κώστας Φορτούνης ο οποίος είναι σε περίοδο αποθεραπείας μετά το χιαστό που υπέστη στην καλοκαιρινή προετοιμασία, ενεπλάκη σε τροχαίο. Ενώ ήταν μέσα στο τζιπ του στη λεωφόρο Καλαμακίου και είχε ανάψει φλας για να μπει στο γκαράζ του σπιτιού του, ένα μηχανάκι προσπάθησε να κάνει προσπέραση από δεξιά, με αποτέλεσμα να σφηνωθεί ανάμεσα στο όχημά του και σε ένα δέντρο.

Ο οδηγός του δίκυκλου βρέθηκε στο οδόστρωμα και ο «Φόρτου» αμέσως βρέθηκε δίπλα του για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Το σημαντικό είναι ωστόσο πως σύμφωνα με το notia.gr δεν τραυματίστηκε ο οδηγός της μηχανής. Φορτούνης

Κώστας Φορτούνης: Λίγα λόγια για αυτόν

Ο Κωνσταντίνος (Κώστας) Φορτούνης είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Το 2003 ο Φορτούνης εντάχθηκε στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Ολυμπιακού, απ’ όπου έφυγε το 2008, πηγαίνοντας στα Τρίκαλα, προκειμένου να αγωνιστεί στον Α.Ο. Τρικάλων, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στην ομάδα Κ-21 του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας 4 γκολ σε 14 αγώνες. Στα Τρίκαλα αγωνίστηκε για 2 χρόνια στην τέταρτη κατηγορία.

Εξαιτίας των καλών του εμφανίσεων στην ομάδα του και στην εθνική Παίδων (Κ-17) ο τότε προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Βαγγέλης Βλάχος εισηγήθηκε την απόκτησή του και τον έπεισε να ενταχθεί στον αρκαδικό σύλλογο. Το ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε εναντίον του ΠΑΟΚ. Αν και συνήθως ερχόταν από τον πάγκο, συμμετείχε συνολικά σε 24 αγώνες, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε βάρος της ΑΕΚ, σε έναν αγώνα που διεξήχθη στις 19 Σεπτέμβρη 2010 και έληξε 2-2. Οι καλές του εμφανίσεις είχαν ως αποτέλεσμα την πρόταση της Γιουβέντους για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή τη χειμερινή περίοδο με μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, η οποία όμως απορρίφθηκε.

  • Στην αρχή της σεζόν 2019-20, ο Φορτούνης, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, για τέσσερα χρόνια, με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο, καθιστώντας τον έτσι, τον καλύτερα αμειβόμενο Έλληνα ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται στην Ελλάδα και τέταρτο γενικά.
  • Ωστόσο, στις 11 Ιουλίου του 2019, σε έναν φιλικό αγώνα προετοιμασίας κόντρα στο Αμβούργο, ο ποδοσφαιριστής τραυματίζεται και λίγες ώρες αργότερα γίνεται γνωστό ότι έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού.
  • Ο σοβαρός αυτός τραυματισμός τον άφησε εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για όλο το 2019. Αν και δεν αγωνίστηκε καθόλου μέσα στο έτος, ήδη από τον Νοέμβριο, είχε δείξει φανερή βελτίωση.
  • Στις 6 Ιανουαρίου του 2020, προπονήθηκε για πρώτη φορά κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
  • Στις 15 Ιανουαρίου του 2020, ο Φορτούνης, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, μετά τον τραυματισμό του, σε έναν αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στην ομάδα της Καλαμάτας, ο οποίος έληξε 4-1 υπέρ του Ολυμπιακού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments