Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Φήμες για άμεση επιστροφή του Σεμέδο στις προπονήσεις

Ολυμπιακός: Φήμες για άμεση επιστροφή του Σεμέδο στις προπονήσεις
Ολυμπιακός: Ακόμα, πάντως, τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά ο Πορτογάλος φαίνεται πως περιμένει τη στιγμή να επιστρέψει στου Ρέντη.

Έντονη είναι η φημολογία πως ίσως και αύριο ο Ρούμπεν Σεμέδο να προπονηθεί για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες του, όπως γράφει το Φως των Σπορ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προανήγγειλε σε πρόσφατες δηλώσεις του την επικείμενη επιστροφή του συμπατριώτη του στις προπονήσεις και η στιγμή αυτή φαίνεται ότι πλησιάζει.

Ο Σεμέδο προπονείται ατομικά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο φημολογείται ότι μπορεί από την προσεχή εβδομάδα να μπει στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Φυσικά θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, ωστόσο μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος αναμένεται να είναι έτοιμος.

Ο Πορτογάλος στόπερ είναι ως γνωστόν εκτός ομάδας εδώ και κάποιες εβδομάδες κι έχει να παίξει στον Ολυμπιακό από τις 10 Αυγούστου.

Ρούμπεν Σεμέδο: Λίγα λόγια για αυτον

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι Πορτογάλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Γεννημένος στην Αμαδόρα με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήριο, ο Σεμέδο εντάχθηκε στις ακαδημίες νέων της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην ηλικία των 16 ετών. Στις 11 Αυγούστου 2013, έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, σκοράροντας σε φιλικό αγώνα ενάντια στη Φιορεντίνα. Πέρασε τη σεζόν 2013-14 με τη Β ομάδα στη Σεγούντα Λίγα, με την πρώτη εμφάνισή του στη διοργάνωση να γίνεται στις 25 Αυγούστου 2013, καθώς έπαιξε και στα 90 λεπτά σε μια νίκη με 1-0 επί της Τροφένσε. Στις 26 Αυγούστου 2014, δανείστηκε στην ισπανική Ρέους Ντεπορτίου.

Για τη σεζόν 2015-16, προήχθη στην πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ. Έκανε το ανταγωνιστικό του ντεμπούτο – κερδίζοντας το πρώτο του τρόπαιο κατά τη διαδικασία – στις 9 Αυγούστου, μπαίνοντας ως αλλαγή αργά στον αγώνα, στη νίκη με 1-0 επί της Μπενφίκα για το Σούπερ Καπ Πορτογαλίας. Πέντε μέρες αργότερα, δανείστηκε στην επίσης ομάδα της Πριμέιρα Λίγα, Βιτόρια Σετούμπαλ.

svg%3EΚατά τη διάρκεια της σύντομης θητείας του στη Σετούμπαλ, ο Σεμέδο αποβλήθηκε δύο φορές, συμπεριλαμβανομένης μίας φορά σε έναν αγώνα ενάντια στη Ρίο Άβε για το Κύπελλο Πορτογαλίας. Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2016, ανακλήθηκε από τα Λιοντάρια, λόγω μίας κρίσης τραυματισμών των αμυντικών. Στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, έπαιξε το πρώτο του αγώνα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, στον οποίο αποβλήθηκε με 2 κίτρινες κάρτες, σε μία εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Μπάγερν Λεβερκούζεν στη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Στις 9 Μαρτίου υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022, με ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 45 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments