Ελλάδα

Μίκης Θεοδωράκης: Σε νευρολογική κλινική ο εγγονός του

Μίκης Θεοδωράκης: Σε νευρολογική κλινική ο εγγονός του
Μίκης Θεοδωράκης: «Τελικά όλα μια χαρά, ήταν στρες και πίεση από όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα», δήλωσε.

Πριν από λίγα 24ωρα, ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη, Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης βρέθηκε στη Νευρολογική Κλινική του Αιγινητείου Νοσοκομείου. Να θυμίσουμε πως ο Μίκης Θεοδωράκης πέρασε στην αιωνιότητα στις 9 Σεπτεμβρίου.

Μίκης Θεοδωράκης: Η ανάρτηση του εγγονού του στο Facebook

Ο Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης δεν εξήγησε τον λόγο που αισθάνθηκε την ανάγκη να επισκεφθεί Νευρολογική Κλινική του Αιγινητείου Νοσοκομείου, ωστόσο έγραψε στην ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

«Περιμένοντας για τη Νευρολογική Κλινική που έχει εφημερία στο Αιγινήτειο. Μία κυρία περίμενε τα αποτελέσματά της έως τις 16.45 και μου είπε πως είχε έρθει από τις 11 το πρωί. Εντάξει, και εγώ είμαι σχεδόν δυόμισι ώρες, όχι και πολύ». Κάτω από την ανάρτηση του εγγονού του Μίκη Θεοδωράκη, υπήρξαν εκατοντάδες σχόλια, ενώ σε έναν διαδικτυακό του φίλο απάντησε μετά από ώρες πως: «Τελικά όλα μια χαρά, ήταν στρες και πίεση από όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα».

Ο Αγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης είναι το μεγαλύτερο από τα εγγόνια του κορυφαίου μας μουσικοσυνθέτη και ήταν αυτός που έριξε γέφυρες μέσα στην οικογένεια προκειμένου να πέσουν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της κηδείας του πολυαγαπημένου του παππού. Αλλωστε, ο Αγγελος Θεοδωράκης ήταν και το εγγόνι που επισκεπτόταν πιο συχνά από όλους τον παππού του και πόσταρε φωτογραφίες μαζί του και με υπερηφάνεια τις σχολίαζε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments