Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [26/09/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [26/09/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Κριός 

Κοιτάξτε όσο το δυνατόν περισσότερο το δάσος και όχι το δέντρο σήμερα, αγαπητοί Κριοί, φροντίστε να πετύχετε τις ουσιαστικές και σημαντικές σας επιδιώξεις κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, μην κολλάτε σε μικρολεπτομέρειες που αφορούν στη δουλειά σας και μπορεί να σας πηγαίνουν πίσω, απλώστε τα φτερά σας με αισιοδοξία και συναινετική διάθεση και να είστε βέβαιοι ότι οι αποφάσεις και οι οργανωμένες ενέργειές σας θα αποδώσουν τους καρπούς που προσδοκάτε και στη συναισθηματική σας ζωή.

 Ταύρος

Ίσως πιέζεστε να είσαστε εντάξει με τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει, φίλοι Ταύροι, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε την ανάγκη να χαλαρώσετε, να βγείτε λίγο έξω από τα πρέπει και τα βάρη που επωμίζεστε, κάνοντας μια μακρινή βόλτα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Αυτός πιθανόν είναι ο ιδανικός τρόπος για να απαλλάξετε την προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα από καβγάδες και αψιμαχίες, που γκρεμίζουν αργά αλλά επικίνδυνα το οικοδόμημα που λέγεται σοβαρή σχέση.

Δίδυμος 

Αυξάνεται σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι, η επιθυμία και η ανάγκη σας για καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, η αστρολογική όψη της ημέρας σας γνέφει ευχάριστες συναντήσεις και εποικοδομητικές συμφωνίες σε θέματα που σας αγχώνουν και μετριάζουν την αποφασιστικότητά σας. Μην επιδιώκετε τις απ’ ευθείας αντιπαραθέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, επιστρατεύστε τη διπλωματική οδό και τα γοητευτικά σας ταλέντα, για να πετύχετε όλα τα σχέδιά σας.

 Καρκίνος 

Η αστρολογική όψη της ημέρας φίλοι Καρκίνοι, σας προτρέπει να μετριάσετε τις πρακτικές και λειτουργικές σας δραστηριότητες, να μην πιέζετε τον εαυτό σας να υλοποιήσει όλες τις δύσκολες καταστάσεις που εκκρεμούν, να χαλαρώσετε συζητώντας με έμπιστους φίλους και το ταίρι σας τα επόμενα βήματα που σκέφτεστε να κάνετε στα επαγγελματικά σας, αλλά και στη συναισθηματική σας ζωή, δίχως βιαστικές αποφάσεις και βεβιασμένες επιλογές, που αργότερα ίσως δεν μπορείτε να αντιστρέψετε. 

Λέων 

Οι πλανητικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, ενθαρρύνουν εκείνο το κομμάτι σας που προσπαθεί συνεχώς για τη βελτίωση των οικονομικών, για την προσωπική και επαγγελματική καταξίωση, για την ήρεμη και γαλήνια συναισθηματική ζωή. Πιστέψτε στις αμέτρητες ικανότητες και την αξιοσύνη σας, δώστε προτεραιότητα στις εκκρεμότητες από το παρελθόν, τακτοποιήστε τις σκέψεις σας, τις επιθυμίες σας, έναν αγαπημένο χώρο του σπιτιού, βάλτε τέλος στην ασυνεννοησία με το ταίρι σας.

Παρθένος 

Οι συγκρούσεις και οι έριδες στο χώρο της δουλειάς σας και της κοινωνικής σας ζωής, ίσως είναι πλέον αναπόφευκτες σήμερα, φίλοι Παρθένοι, πιθανόν γιατί διψάτε να δικαιωθείτε για τις προσπάθειες και τους κόπους σας ή γιατί πνίγεστε από την αδικία που επικρατεί στο περιβάλλον που κινείστε. Προσπαθήστε ωστόσο να μην είναι μια κατά μέτωπο επίθεση με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, πράγμα που ίσως σας δυσκολέψει αρκετά στο μέλλον να διορθώσετε και να ζητήσετε συγγνώμη.

Ζυγός 

Σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, είναι πιο εύκολο να ισορροπήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας με των συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων, έχετε την αίσθηση ότι τα πράγματα στη δουλειά σας και την ερωτική σας ζωή μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια δύσκολα διλήμματα για το άμεσο μέλλον, για να πάρετε λύσεις και απαντήσεις είναι απαραίτητο να αφιερώσετε χρόνο και χώρο από την καρδιά σας στο ταίρι σας.

Σκορπιός 

Μην επιδίδεστε σε πολυέξοδες αγορές και σε σπατάλες που ικανοποιούν προς στιγμή τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας σήμερα, φίλοι Σκορπιοί, περιορίστε την μυστικοπάθεια που σας διακατέχει και αφεθείτε με ειλικρινή και αφοσιωμένα αισθήματα στο ταίρι που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μην αφήνετε τον εαυτό σας να βρεθεί σε δύσκολη θέση απολογούμενοι για πράξεις και λάθη που ίσως είναι αναστρέψιμα. Ο κίνδυνος παρεξηγήσεων και κακών συμπερασμάτων στη σχέση σας είναι υπαρκτός, προστατέψτε το δεσμό σας.

Τοξότης 

Είναι καιρός αγαπητοί Τοξότες να σκεφτείτε με ψυχραιμία και διορατικότητα αν οι στόχοι που έχετε θέσει στη δουλειά σας, στην κοινωνική και συναισθηματική σας ζωή είναι απόλυτα εφικτοί. Ακολουθείτε ή όχι τον ιδανικό δρόμο για να φτάσετε στην κορύφωση των προσδοκιών σας με τον σωστό ερωτικό σύντροφο; Να είστε βέβαιοι πως όλα μπορεί να αλλάξουν στην καθημερινότητά σας, αρκεί να έχετε πίστη στα ταλέντα και τις ικανότητές σας.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα σου δίνει ανεβασμένο πρεστίζ και σε κάνει δημοφιλή. Ξεχωρίζεις με την εξυπνάδα σου και τη δύναμη του μυαλού σου. Η προσοχή όλων είναι στραμμένη πάνω σου. Έχεις διάθεση για φλερτ, και παιχνίδια. Έλκεις τους ανθρώπους ερωτικά – αν αυτός είναι ο σκοπός σου – και μπορείς να πετύχεις πολλά αν εκμεταλλευτείς την γοητεία σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ένα άτομο ζητάει την προσοχή σου. Δώσε την φροντίδα και τη σημασία που χρειάζεται.

Υδροχόος 

Είναι πιθανόν σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι, να διακρίνετε μια στασιμότητα στις επιδιώξεις και τα σχέδια που κάνετε στη δουλειά σας και τις προσωπικές σας επαφές, μην πιέζετε τις καταστάσεις για να πετύχετε τους στόχους σας, υποχωρήστε ομαλά, υπερασπιζόμενοι τις αρχές και τις προσωπικές σας αξίες με πραότητα και υπομονετική διάθεση. Η σημερινή μέρα επαναφέρει την ισορροπία, την γαλήνη και την ηρεμία στα ερωτικά σας, αρκεί να ρίξετε νερό στο κρασί και όχι λάδι στη φωτιά μιας κουβέντας με το ταίρι σας.

Ιχθύς 

Διχάζεστε σήμερα, φίλοι Ιχθύες, ανάμεσα στην οικογένεια, στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στην ερωτική σας ζωή, προσπαθείτε να καλύψετε όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες των αγαπημένων σας φίλων και του ερωτικού συντρόφου, με αποτέλεσμα να πιέζεστε αφόρητα για να είσαστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος κυρίως στο δεσμό σας, μην εξαρτάστε από τις προκαταλήψεις και τα ταμπού που προκαλούν κακόβουλα άτομα, ξεχωρίστε την αλήθεια από το ψέμα. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments