Αθλητισμός

ΑΕΚ: Στο στόχαστρο του Μιλόγεβιτς ο Μισελέν

ΑΕΚ: Στο στόχαστρο του Μιλόγεβιτς ο Μισελέν
ΑΕΚ: Προβληματισμός μετά τον ενθουσιαμό στην Κρήτη.

Ο ενθουσιασμός της πρεμιέρας, έδωσε την σειρά του σε έντονο προβληματισμό στην ΑΕΚ τόσο για την εικόνα της ομάδας, όσο και για ανεπιτεχή αποτελέσματα στις δύο εξόδους της από το ΟΑΚΑ. Μπορεί τα λάθη στο 3-3 με τον ΟΦΗ να μην τονίστηκαν τόσο λόγω των επίσημων παραπόνων της διοίκησης για τη διαιτησία, όμως η ήττα στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ, έβαλε στο στόχαστρο τόσο τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς όσο και αρκετούς ποδοσφαιριστές.

ΑΕΚ: Στο «στόχαστρο» ο Μισελέν

Ένας λοιπόν εξ αυτών, που είχαν εντυπωσιάσει μέχρι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά πλέον δέχεται έντονη κριτική, είναι ο Κλεμέντ Μισελέν. Ο Γάλλος αν και βρέθηκε στο Τόκιο, με την Ολυμπιακή ομάδα της πατρίδας του, δείχνει να διαθέτει χαρακτηριστικά που έψαχνε αρκετά χρόνια η ομάδα για την θέση του δεξί μπακ, ενώ μέχρι το ντέρμπι ήταν από τους διακριθέντες και στα τρία 90λεπτα του πρωταθλήματος που έχει αγωνιστεί. ΑΕΚ

Ωστόσο, η εμφάνισή του το βράδυ της Κυριακής και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπισε, έφεραν και πάλι στο προσκήνιο τον Μιχάλη Μπακάκη. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής των Κιτρινόμαυρων, που είναι στην ομάδα από το 2014 και έχει 196 συμμετοχές με την ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις, μπορεί να έπαιξε στην αρχική ενδεκάδα των αγώνων με την Βελέζ Μόσταρ, για τα προκριματικά του Conference League, ωστόσο από τότε δεν είδε ξανά αγωνιστικό χώρο.

Η εικόνα όμως του Μισελέν στην Τούμπα, φαίνεται πως «δούλεψε» υπέρ του και μάλιστα, αρκετοί εκτιμούν πως ο Έλληνας άσος δεν θα αργήσει να πάει ξανά την ευκαιρία του από τον Μιλόγεβιτς, που επίσης είναι προβληματισμένος για τη γενικότερη αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Έτσι λοιπόν, ο διεθνής άσος ξεκινάει ζέσταμα και ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως η Ένωση έχει κι άλλα ντέρμπι μπροστά της μετά από αυτό της Τούμπας, που θέλει να ξεχάσει. Ακολουθούν αυτά με τον Άρη (30/10), Ολυμπιακό (20/11) και Παναθηναϊκό (4/12).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments