Αθλητισμός

Αθανασιάδης: Όλες οι αποκρούσεις στο Μπερναμπέου

Αθανασιάδης: Όλες οι αποκρούσεις στο Μπερναμπέου
Αθανασιάδης: Έκανε το ματς της καριέρας του στο Μπερναμπέου και συνέβαλε στα μέγιστα για το ιστορικό διπλό της Σέριφ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν η Σέριφ είχε έναν ήρωα αυτός θα είχε το όνομα του Γιώργου Αθανασιάδη που κατέβασε ρολά στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου οι Μολδαβοί έγραψαν ιστορία παίρνοντας το διπλό με νίκη 2-1. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε το ματς της καριέρας του και σταμάτησε τους αστέρες της «Βασίλισσας».

Η ομάδα από την Υπερδνειστερία κατάφερε να “λαβώσει” τη “Βασίλισσα” και να κατακτήσει το τρίποντο με απίθανο γκολ του Λουξεμβούργιου Τιλ στο 90ο λεπτό!

Μαζί με τον πρώην άσσο του Ολυμπιακού, Δημήτρη Κολοβό έγιναν «οι Σερίφηδες της Μαδρίτης» που έκαναν ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Η ομάδα του Τίρασπολ απέδειξε πως η νίκη κόντρα στη Σακτάρ δεν ήταν πυροτέχνημα κι ένα το 2 στα 2 φτάνοντας στο απόλυτο των 6 βαθμών.

Απίθανες στιγμές έζησαν οι παίκτες της Σερίφ Τίρασπολ στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”, πανηγυρίζοντας σαν μικρά παιδιά την τεράστια νίκη που πέτυχαν επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ολονύχτιο πάρτι στο Τίρασπολ

Η παρέα του Κολοβού και του MVP της τεράστιας χθεσινής νίκης, Γιώργου Αθανασιάδη συνεχίζουν να «τρελαίνουν» την Ευρώπη και φυσικά τους οπαδούς της ίδιας τους της ομάδας. Οι Μολδαβοί ξεχύθηκαν στους δρόμους του Τίρασπολ και πανηγύρισαν μέχρι το πρωί την τρομερή νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, που τους ανέβασε μάλιστα στην κορυφή του 4ου ομίλου, ενώ φοβερές εικόνες εκτυλίχθηκαν και στο γήπεδο της ομάδας,από όπου πολλοί παρακολούθησαν το ματς μέσω γιγαντοοθόνης που είχε στηθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments