Lifestyle

GNTM 4: Τα καυτά κορίτσια που σάρωσαν με τις πόζες τους

GNTM 4: Τα καυτά κορίτσια που σάρωσαν με τις πόζες τους
GNTM 4: Η Ειρήνη και η Μαρία έχουν ένα δυνατό όπλο. Το θανατηφόρο κορμί τους και ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη.

Το νέο Golden Pass του GNTM 4, η Ειρήνη Λεμπέση χθες βράδυ, σάρωσε με την εμφάνιση της κι ας είχε πάρει το εισιτήριο για το σπίτι.

Η πρώτη διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι μοντέλων όχι μόνο απέδειξε στους κριτές ότι σωστά την επέλεξαν, αλλά έκανε και κάποιους να την κοιτάνε με το στόμα ανοικτό, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα την έθαβαν κανονικότατα.

Δείτε εδώ την σαρωτική εμφάνιση της Ειρήνης Λεμπέση στο σημερινό GNTM!

Ύστερα από πολύωρες auditions και δοκιμασίες, η τελική φάση, που θα ορίσει τους top20, ολοκληρώνεται και οδηγεί τους υποψηφίους σε ένα ακόμα ατμοσφαιρικό και γεμάτο αγωνία Green Mile. Οι κριτές, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, έχουν δει όσα χρειάζονται για την ετυμηγορία τους, που θα προκαλέσει τόσο χαρά όσο και μεγάλες απογοητεύσεις. Αυτό είναι όμως το GNTM: Ένας fashion διαγωνισμός στον οποίο μόνο 20 επίλεκτα μοντέλα έχουν θέση!

Η πιο κρίσιμη φάση του GNTM έφτασε και το Bootcamp ξεκινάει προκειμένου να καθορίσει πολλά για την πορεία των παικτών στην συνέχεια.

Οι 40, που έφτασαν σε αυτήν την φάση, θα πρέπει να αποδείξουν πως έχουν όλα τα προσόντα για να φτάσουν στο σπίτι του ριάλιτι μόδας. Το concept από αρκετούς θεωρείται εύκολο καθώς οι παίκτες θα κληθούν να φλερτάρουν με τον γείτονα όχι μέσω κινητών αλλά πλένοντας αυτοκίνητα και με το να γίνονται μούσκεμα μες στις σαπουνάδες.

«Καυτά» outfits, σαπουνάδες, νερά, σφουγγάρια και vintage αυτοκίνητα, είναι μερικά από τα στοιχεία της φωτογράφησης, που έχει ως βασικό ζητούμενο τις σ@ξι πόζες και το λάγνο βλέμμα.

Σε αυτό το νεανικό παιχνίδι, πολλοί είναι αυτοί που «δροσίζουν» με το αποτέλεσμα, αλλά δεν λείπουν και αυτοί που τα κάνουν, κυριολεκτικά, μούσκεμα. Σίγουρα ανάμεσα στους τελευταίους δεν είναι η Μαρία, η οποία παρόλο που είναι χαμηλών τόνων, κατάφερε κι έδωσε ρέστα στο concept.

Η Μαρία, παρά το γεγονός ότι ήταν η πρώτη της φωτογράφιση, άφησε άφωνους τους κριτές με τις πόζες της! «Καυτά» outfits, σαπουνάδες, νερά, σφουγγάρια και vintage αυτοκίνητα, είναι μερικά από τα στοιχεία της φωτογράφισης, που έχει ως βασικό ζητούμενο τις σέξι πόζες και το λάγνο βλέμμα.

Κατάλληλες πόζες, κινήσεις που έκοβαν την ανάσα κι οι κριτές, όπως και συμπαίκτες της να αλαλάζουν.

Δείτε την οντισιόν της Μαρίας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments