Οικονομία

ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια για τις ασφαλιστικές εισφορές Αυγούστου

ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια για τις ασφαλιστικές εισφορές Αυγούστου
ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν από τον ΕΦΚΑ στο διαδικτυακό τόπο τα ενιαία ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών) του μηνός Αυγούστου 2021 για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες με καταληκτική ημερομηνία πληρωμής την 30η Σεπτεμβρίου 2021.

Αναρτήθηκαν από τον ΕΦΚΑ στο διαδικτυακό τόπο τα ενιαία ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών) του μηνός Αυγούστου 2021 για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες με καταληκτική ημερομηνία πληρωμής την 30η Σεπτεμβρίου 2021.

Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).

Πότε είχαν αναρτηθεί τα τα ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών Ιουλίου

Στον ιστότοπο του e-ΕΦΚΑ είχαν αναρτηθεί τα ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών που αφορούν τον Ιούλιο του 2021. Έτσι οι ασφαλισμένοι θα δουν στο διαδικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ τα ενιαία ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών) του μηνός Μαΐου 2021 για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες με καταληκτική ημερομηνία πληρωμής την 31η Αυγούστου 2021. Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments