Αθλητισμός

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Χωρίς Εμβιλά το Crash Test στην Πόλη

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Χωρίς Εμβιλά το Crash Test στην Πόλη
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην φάση των ομίλων του Europa League φιλοδοξούν οι Ερυθρόλευκοι ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε (19:45 CosmoteSport 3) την Φενέρ για την 2η αγωνιστική.

Βήμα πρόκρισης θα προσπαθήσει να κάνει στην Κωνσταντινούπολη απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στο «Σουκρού Σαράτσογλου» την Φενέρμπαχτσε για τον 4ο όμιλο του Europa League, χωρίς τον Γιαν Εμβιλα, καθώς ο Γάλλος μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του.

Το σημερινό ματς είναι κομβικό για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία θέλει να ξεφύγει στην βαθμολογία των άλλων ομάδων… Στα αγωνιστικά ο Πορτογάλος κόουτς, όπως όλα δείχνουν βρίσκεται σε δίλημμα για δύο θέσεις στο αρχικό σχήμα.

Σε περίπτωση που αγωνιστεί ο Κούντε αντί του Εμβιλά, τότε οι Πειραιώτες θα παραταχτούν απέναντι στην τουρκική ομάδα με 4-3-3, ενώ σε περίπτωση που παίξει ο Αγκιμπού Καμαρά, οι πρωταθλητές θα παραταχτούν με 4-2-3-1, ενώ το δεύτερο έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση ενός εκ των Ονιεκούρου ή Βαλμπουενά.

Όσον αφορά την 11αδα του αγώνα, αυτή όπως όλα δείχνουν θα αποτελείται από τους Βατσλίκ στο τέρμα, Καρμπόβνικ και Ρέαμπτσιουκ στα άκρα της άμυνας, με τους Παπασταθόπουλο και Σισέ στο κέντρο της άμυνας. Πιο μπροστά στην μεσαία γραμμή και για τη ακρίβεια στον άξονα, θα βρίσκονται οι Κούντε, Μπουχαλάκης, με τον Μαντί Καμαρά σε ελεύθερο ρόλο. Τικίνιο, Μασούρας και Αγκιμπού Καμαρά θα είναι η τριάδα στην επίθεση, με τον πρώτο στην κορυφή και τους άλλους δύο στα πλάγια.

Κατάσκοποι για τέσσερις στην Πόλη

Στις εξέδρες του γηπέδου θα βρίσκονται “κατάσκοποι” ευρωπαϊκών συλλόγων για να τσεκάρουν ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Από πλευράς Ολυμπιακού, αναμένεται να περάσουν από… ακτίνες τους Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, Σισέ και Μασούρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments