Lifestyle

Πρεμιέρα James Bond: Οι πιο stylish εμφανίσεις

Πρεμιέρα James Bond: Οι πιο stylish εμφανίσεις
Πρεμιέρα James Bond: Λάμψη αστέρων στην πρεμιέρα του «No time to die». Οι καλύτερες εμφανίσεις.

Λάμψη αστέρων στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, την Τετάρτη 28/9 για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond, «No time to die», με τον μεγάλο πρωταγωνιστή, Daniel Craig να υποδύεται για τελευταία φορά τον ρόλο του πράκτορα.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Bond 007 (@007)

Ο μουντός καιρός δεν κατάφερε να αποθαρρύνει τους παρευρισκόμενους, καθώς ο Daniel Craig, φορώντας ένα εντυπωσιακό ροζ βελούδινο σακάκι, και οι συμπρωταγωνίστριές του, μεταξύ αυτών η Lashana Lynch και η Lea Helene Seydoux ένωσαν τις δυνάμεις τους για την εδώ και καιρό αναμενόμενη ταινία, η οποία, όπως ελπίζει η βιομηχανία της μεγάλης οθόνης, θα αυξήσει τους θεατές στις κινηματογραφικές αίθουσες στα επίπεδα πριν από την πανδημία.

Έλαμψαν δια της παρουσίας του ο πρίγκιπας Κάρολος συνοδευόμενος από την Camila και ο πρίγκιπας William από τη Kate Middleton, με την τελευταία ωστόσο να μαγνητίζει τα βλέμματα με το χρυσό φόρεμα με κάπα από Jenny Packham.

«Υπέροχο που βλέπουμε τον 007 να επιστρέφει ξανά στη μεγάλη οθόνη!», έγραψαν λίγο μετά στον λογαριασμό τους στο Instagram. Σημείωσαν, μάλιστα, ότι τα έσοδα από την πρεμιέρα της ταινίας θα δοθούν στους οργανισμούς που στηρίζουν τα εν ενεργεία αλλά και τα πρώην μέλη των τριών υπηρεσιών πληροφοριών, Secret Service Intelligence, Security Service και GCHQ (Government Communications Headquarters).

Στο πλευρό του βρέθηκαν επίσης οι συμπρωταγωνιστές, Ana de Armas, Ben Whishaw and Naomie Harris, καθώς επίσης και ο σκηνοθέτης του «No Time To Die», Cary Joji Fukunaga με την Billie Eilish που ερμηνεύει το τραγούδι τίτλων της ταινίας, και έχει ήδη έχει βραβευτεί με Grammy.

Η Lea Seydoux, η οποία επαναλαμβάνει τον ρόλο της στην τελευταία εκδόση του Bond, ήταν απαστράπτουσα στο ειδικά διαμορφωμένο για εκείνη φόρεμα Louis Vuitton με αφρώδη σιφόν κάπα και κοσμήματα Chopard.

Η Lashana Lynch φορούσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα Vivienne Westwood με μείγμα κοσμημάτων από τους Ara Vartanian, Shaun Leane και Jessica McCormack.

Η Phoebe Waller Bridge, η οποία συνέβαλε στο σενάριο της ταινίας, φόρεσε μια αστραφτερή μαύρη φόρμα του Olivier Theyskens για τον Azzaro με ένα κομψό παλτό crem και κοσμήματα Jessica McCormack.

Η Ana de Armas φόρεσε ένα μεταξένιο μαύρο φόρεμα Louis Vuitton με διακοσμημένα λουράκια που το συνδύασε άψογα με κοσμήματα Chopard.

Η Naomie Harris επέλεξε ένα λευκό φόρεμα από την κολεξιόν του Michael Kors με ρολόι Omega και μια λεπτή ασημένια αλυσίδα στα μαλλιά της.

Η Billie Eilish προτίμησε ένα ριγέ πουκάμισο Gucci και ένα stylish παντελόνι με πλατφόρμες και παρακολούθησε την πρεμιέρα μαζί με τον αδερφό της Finneas O’Connell, ο οποίος φορούσε μαύρο βελούδινο κοστούμι Armani και ρολόι Cartier. Οι δυο τους έγραψαν και ερμήνευσαν το soundtrack της ταινίας.

Η πρωταθλήτρια τένις, Emma Raducanu, φορούσε φόρεμα Dior ελληνικού στιλ και κοσμήματα Tiffany & Co.

Η Michelle Yeoh επέλεξε ένα γαλάζιο φόρεμα Elie Saab και κοσμήματα Moussaieff.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments