Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πρωτοσέλιδο σοκ για την υπόθεση με το βιτριόλι

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πρωτοσέλιδο σοκ για την υπόθεση με το βιτριόλι
Ένα εξώφυλλο που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις κυκλοφόρησε την Παρασκευή, με όσα αναφέρονται για την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να είναι απλά σοκαριστικά.

Μετά την αινιγματική φράση της 36χρονης Έφης «ξέρεις γιατί έγινε» ένα εξώφυλλο  της εφημερίδας «Μακελειό» ανατρέπει πολλά δεδομένα. Στο πρωτοσέλιδο αναγράφεται μαρτυρία η οποία υποστηρίζει πως έχει αποσπάσει μαρτυρία κρατούμενου των φυλακών που αναμένεται να φέρει τα πάνω – κάτω στη δίκη της Έφης Κ., η οποία ομολόγησε πως «για προσωπικούς λόγους» επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Πάρε 150.000€ και λιώσε τη μούρη της, μου ξελόγιασε τον γιο», φέρεται να υποστηρίζει ο κρατούμενος πως του είπε η σύζυγος διάσημου βιομηχάνου, της οποίας ο γιος «έπαιζε» τόσο με την 36χρονη βιτριολίστρια -που σύμφωνα με την εφημερίδα, ανέλαβε τελικά το «έργο»- όσο και με το θύμα της επίθεσης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η μητέρα του εν λόγω άνδρα έδωσε εντολή να βγει από τη μέση η Ιωάννα, καθώς φοβόταν την πιθανότητα εγκυμοσύνης της.

Το μόνο βέβαιο είναι πως αν όσα γράφτηκαν έχουν έστω και μια μικρή δόση αλήθειας, θα μιλάμε για την απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η φράση «Ιωάννα ξέρεις γιατί έγινε» που πάγωσε το δικαστήριο και προκάλεσε

Η διήγησή της για την αποφράδα ημέρα της 20ης Μαΐου συγκλόνισε το ακροατήριο και το πανελλήνιο. Ωστόσο η Έφη Κακαράντζουλα το μόνο που είχε να σχολιάσει είναι «Ιωάννα ξέρεις γιατί έγινε».

Δεν υπάρχει λογική εξήγηση για την συγκεκριμένη ντροπιαστική ατάκα πέραν του προφανούς: Ακόμα και σήμερα μετά τα όσα έγιναν η 36χρονη έχει εμμονή με την Ιωάννα και θεωρεί ότι ήταν εμπόδιο στη σχέση της και δικαίως τιμωρήθηκε. Ακόμα φτιάχνει σενάρια με το μυαλό της που τα πιστεύει και είναι πεπεισμένη ότι η Ιωάννα την έβλαψε και έπρεπε να πληρώσει. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει δείξει ίχνος μεταμέλειας… Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας ζήτησε τον λόγο από το δικαστήριο και απευθυνόμενος στην έδρα είπε: «Πληροφορήθηκα ότι η κατηγορούμενη ζήτησε το λόγο για να απευθυνθεί στο δικαστήριο σας και είπε προς το θύμα ότι “γνωρίζεις το λόγο της επίθεσης”. Πώς είναι δυνατόν να έχει καταστρέψει μια ανθρώπινη ζωή και να λέει τέτοια πράγματα και να μην την επαναφέρετε στη θέση της. Και να μην τη ρωτήσετε τι εννοεί!». Η κατηγορούμενη αντέδρασε στη τοποθέτηση του Απόστολου Λύτρα λέγοντας: «Σας παρακαλώ πολύ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments