Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τα βλέμματα στραμμένα στο Καραϊσκάκη – Δύσκολες αποστολές για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τα βλέμματα στραμμένα στο Καραϊσκάκη – Δύσκολες αποστολές για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι των «Ερυθρολεύκων» με τους «Πράσινους» ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της Super League.

Η αγωνιστική δράση για την Super League συνεχίζεται για άλλο ένα σαββατοκύριακο! Αυτή τη φορά, το «κυρίως πιάτο» στο μενού της ημέρας σερβίρεται σήμερα Κυριακή (03/10) και δεν είναι άλλο από το «ντέρμπι των αιωνίων», καθώς Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός συγκρούονται στην έδρα των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι

Οι Ερυθρόλευκοι, που προέρχονται από τεράστιο διπλό στην Τουρκία επί της Φενέρμπαχτσε, θα υποδεχθούν το Τριφύλλι θέλοντας να συνεχίσουν το σερί νικών που έχουν χτίσει πραγματοποιώντας ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση.

Από την άλλη πλευρά, οι Πράσινοι μετά την ευρεία νίκη τους επί του Βόλου με σκορ 5-1 δε θα έλεγαν «όχι» για το διπλό απέναντι στους πρωταθλητές.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει δύσκολη αποστολή στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ΟΦΗ, και θέλει να συνεχίσει από εκεί όπου σταμάτησε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Οι Κρητικοί δεν έχουν ηττηθεί ακόμα στο πρωτάθλημα, ωστόσο ούτε έχουν νικήσει.

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, σε μια έδρα όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται, και θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τον ΠΑΟΚ, κάνοντας μια νέα αρχή.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, ο πολύ ισχυρός ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενηθεί στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, που δεν έχει ξεκινήσει καλά, ενώ ο Ιωνικός θα υποδεχθεί τη Λαμία στη Νίκαια.

Το σημερινό πρόγραμμα:

  • 16:00 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα
  • 16:00 Παναιτωλικός-ΑΕΚ
  • 18:15 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ
  • 20:30 Ιωνικός-Λαμία
  • 20:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments